Hiusten syväpuhdistus 3 helpolla askeleella

Syksyn lähestyessä on jälleen aika kääntää katseet hiuksiin. Auringon ja uimaveden haalistamat hiukset oli kesälomalla helppo piilottaa aurinkohatun alle tai trendikkäälle surffinutturalle, mutta kesätukan kesyttämiseksi virkakelpoiseksi tarvitaan kunnon tuotteet. Hiukset keräävät epäpuhtauksia ja jäämiä, joita syntyy myös muotoilutuotteista, joten hiusten syväpuhdistus kannattaa ottaa osaksi hiustenhoitoa.

L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay -sarja on täysin uudenlainen, kolmea eri savea sisältävä, syväpuhdistava hiustenhoitorutiini. Vihreä savi puhdistaa hiusten tyveä, sininen savi kosteuttaa hiusten latvoja ja valkoinen savi antaa hiuksille elinvoimaa. Ihanan raikkaalta tuoksuvat tuotteet tekevät hiuksista elinvoimaiset ja kiiltävät.

 

Vaihe 1. Hiusnaamio

Jos hiuspohjasi rasvoittuu helposti, tämä vaihe on pelastus sinulle! Levitä Elvital Extraordinary Clay-in-Mask -hiusnaamio kuiviin hiuksiin ennen shampoopesua. Levitä huolellisesti kaikkialle hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, jotta tali ja epäpuhtaudet imeytyvät pois. Huuhtele hieroen hiuspohjaa kevyesti, jotta saat tuotteen hyvin pois hiuspohjasta.

 

 

 

Vaihe 2. Shampoopesu

Levitä pieni määrä Elvital Extraordinary Clay -shampoota ensin kämmenelle ja levitä se molempiin käsiin. Levitä shampoo hiuksiin aloittaen edestä ja vie ainetta sen jälkeen taakse ja sivuille. Hiero shampoo hiusten juureen pyörivin liikkein. Jatka liikettä minuutin verran, jotta shampoo varmasti leviää tasaisesti.

Huuhtele shampoo hiuksista sekä päänahasta. Toista tarvittaessa hiusten pesu shampoolla. Pese latvat kevyesti. Huuhtele hyvin haalealla vedellä.

Vaihe 3. Hoitoaine

Levitä Elvital Extraordinary Clay -hoitoaine hiusten puolivälistä latvoja kohti. Käytä sormiasi kamman tavoin varmistamaan, että hoitoaine leviää tasaisesti. Lopuksi huuhtele hiuksia viileällä vedellä niin kauan, että kaikki hoitoainejäämät ovat huuhtoutuneet pois.


Teksti: Satu Jauho

Kuvat: Valmistajat ja Shutterstock

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.