Koru- ja hiuskorutrendit syksyyn

Keskiviikko 30.08.2017 - klo 15.51

Iberon korumallistot henkivät klassista kauneutta sekä tuovat uusia tuulia maailman trendeistä. Mallistomme on suunniteltu sinua varten - arjen piristykseksi ja juhlan kaunistukseksi.

Tummanpuhuva punk- ja rockhenkinen Punk Attitude -mallisto on saanut vaikutteita 90-luvun muodista. Ketjut, pinssit, silitysmerkit, avaimenperät sekä choker-kaulakorut antavat näyttävän säväyksen pukeutumiseen. Värimaailma on dramaattista: mustaa ja kirkkaita värejä yhdistettynä hopeanväriseen, hematiitin väriseen tai mustaan metalliin.

Juhlavampaan pukeutumiseen sopiva Neo Victorian -korumalliston lämmin, puuterimainen värimaailma henkii vanhanajan glamouria. Koristeellinen muotokieli heijastaa naisellisuutta ja romantiikkaa. Pitsit, helmet ja kukat luovat juhlan tuntua. Metalliväreissä nähdään niin kultaa, ruusukultaa kuin rhodiumiakin.

Arkipukeutumista piristävät kauniit ja käytännölliset ID-kaulakorut, joiden avulla esim. henkilökortti tai avaimet kulkevat näppärästi mukana.

Arkiseen poninhäntäkampaukseen taas saadaan uutta ilmettä rusetti- tai solmulenkeillä. Hiuskoristeissa syksyllä nähdään edelleen kaikkia metallin eri sävyjä; kultaa, ruusukultaa, rhodiumia sekä hematiittia. Pelkistettyihin hiuskoruihin saadaan juhlavuutta näyttävillä korukivillä.

Iberon kauniit korut ja asusteet löydät oman K-Citymarketisi kauneusosastolta!

 

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.