Jokaisella lapsella on oikeus harrastaa!

Libero Xtreme-kampanjatuotteet ovat nyt saatavilla myymälöissä! Vauhdikkaat vaippakuosit kaikille pienille hurjapäille ja mahtava keräilykampanja Liberokerhossa, jossa voit keräillä upeita teeman liittyviä tuotteita.

Olemme mukana auttamassa

Liikkuminen, leikkiminen ja harrastaminen on tärkeää ihan kaikille lapsille ja jotta yhä useammalla lapsella olisi mahdollisuus harrastaa, haluamme Libero-kesäteeman myötä olla mukana auttamassa. Kesä-elokuun 2018 aikana K-Citymarketeista ostetuista Xtreme - kampajapakkauksista lahjoitamme 0,10€/pkt Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelmalle.Ostamalla Liberoa olet siis mukana auttamassa!

Tutustu Libero Xtreme -tuotteisiin omassa K-Citymarketissasi.

Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelma tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista. Jopa 160 000 lasta ja nuorta on köyhyyden tai syrjäytymisen vaarassa Suomessa. Eväitä Elämälle -ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi. Vuonna 2015 ohjelmalla tuettiin 1302 lapsen koulunkäyntiä tai harrastamista.

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Lue lisää kampanjasta osoitteesta www.libero.fi

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.