Loistokkaat catwalk-kiharat

Aaltoilevat ja pehmeästi laskeutuvat catwalk-kiharat ovat syksyn ehdoton ykköshitti. Seuraamalla näitä helppoja ohjeita saat huolitellut ja loistokkaat kiharat, joissa on ripaus Hollywoodin glamouria.

1. Harjaa hiukset ja sido noin puolet hiuksista kiinni hiusklipsillä pään päälle, jolloin saat käsiteltyä alemmat hiukset paremmin.

2. Ota hiuksista osio ja vie kiharrin hiusosion tyveen. Suihkuta osioon muotoilusuihketta. Kieputa hiusta sormilla kihartimen ympärille aina latvaan saakka. Paksua kiharrinta käyttäessä voit kihartaa kerralla vähän enemmän hiusta, noin 3 cm x 3 cm. Tällöin kihara on suurta ja loivaa.

Tuote: TRESemmé Make Waves -muotoilusuihke

3. Jos haluat kohotusta hiuksen tyveen, pidä kiharrinta vaaka-asennossa. Jos taas haluat valuvampaa kiharaa, pidä sitä pystyasennossa.

4. Pidä kiharrinta hiuksissa hetki ja päästä hiusosio vapaaksi. 190-asteisella kihartimella yhden osion kihartaminen kestää noin 20–30 sekuntia.

5. Käy hiukset läpi osio kerrallaan. Vapauta kiinni olevia hiuksia kiharrettavaksi kun olet käsitellyt edelliset osiot.

6. Lopuksi haro kiharat auki sormilla, jotta ne pysyvät kimmoisina. Suihkuta lopuksi hiuskiinnettä antamaan kiharoille kestävyyttä.

Tuote: TRESemmé Max The Volume -hiuskiinne.

Remington Pearl Pro Curl -kiharrin säilyttää tasaisen lämpötilan muotoilun aikana. Kihartimessa on digitaalinen LCD-näyttö ja lämmön voi itse säätää sopivaksi välillä 130-210 °C. Käyttövalmis 30 sekunnissa. Kihartimen 32 mm:n muotoilulevyt takaavat kauniin pehmeät, löysät ja suuret kiharrat. Kihartimen mukana tulee lämmönkestävä hansikas, joten kihartaminen sen avulla on turvallista, eikä palovammoja tarvitse pelätä. Lisäksi kihartimen kärkiosa on viileä, joten siihen voi tarttua tarvittaessa.

 

Teksti: Satu Jauho
Kuvat: Valmistajat

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä peilipöydälle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.