Lumene-kauneusvinkit kevääseen

Kevätauringon lämmittäessä meikissä korostuvat luonnollisuus ja keveys. Huolellinen meikin puhdistus sekä hoitavat aamu- ja iltarutiinit auttavat säilyttämään ihon hehkun.

Vinkkejä meikkivoiteen valintaan

Panosta meikkivoiteeseen, sillä kaunis meikkipohja on luonnollisen meikin a ja o. Kokeile meikkivoidetta leuan alueelle puhtaalle iholle. Valitse meikkivoiteen sävy, joka sulautuu oman ihosi väriin. Jos epäröit kahden sävyn välillä, valitse aavistuksen verran lämpimämpi sävy. Tärkeintä on, että meikkivoide on posken kanssa samaa sävyä. Käytä meikkivoiteen kiinnittämiseen hienojakoista puuteria, jotta saat luonnollisen lopputuloksen.

Nordic Chic -valokynällä voit korostaa kasvojen keskeisiä kohtia levittämällä valokynää poskipäiden korkeimpaan kohtaan, huulien amorinkaareen, kasvojen keskiosaan sekä kulmaluulle. Voidemainen Nordic Nude -korostaja antaa iholle pehmeän ja luonnollisen hehkun muutamalla sipaisulla. Kaksipäisellä korostajalla saat hienostuneen hehkun tai intensiivisemmän valon - täydellinen tuote strobing-efektin luomiseen, sekä ennen tai jälkeen meikkivoiteen.

Kokeile Lumene Glow -meikkivoidetta yhdessä Lumene Nordic Chic -irtopuuterin kanssa. Uudet Lumene Nordic Chic -valokynä ja Nordic Chic voidemainen korostaja antavat kasvoille keväistä valoa ja hehkua.

Uudistuneet Lumene-puhdistustuotteet

Meikin ja epäpuhtauksien puhdistaminen on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa. Puhdas iho näyttää kirkkaammalta ja raikkaammalta sekä antaa täydellisen pohjan onnistuneelle meikille. Erityisen tärkeää ihon huolellisessa puhdistuksessa on valita puhdistustuotteet oman ihotyyppisi mukaan.

Lumene HERKKÄ herkälle iholle

Miedot ja hajusteettomat tuotteet rauhoittavat ja puhdistavat hellävaraisesti herkkää ihoa, ja palauttavat sen tasapainon.

Lumene PUHDAS rasvoittuvalle tai sekaiholle

Tasapainottaa ja puhdistaa rasvoittuvaa ja sekaihoa jättäen ihon raikkaaksi, mattapintaiseksi ja syväpuhdistetuksi.

Lumene KIRKAS normaalille tai sekaiholle

Heleyttää, puhdistaa ja raikastaa normaalia ihoa. Jättävät ihon puhdistetuksi ja luonnollisen kirkkaaksi.

Lumene HELLÄ kuivalle iholle

Hoitaa, puhdistaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Jättävät ihon puhdistetuksi ja auttavat lisäämään ihon kosteuspitoisuutta.

Uudistuneissa Lumene-puhdistustuotesarjoissa on sopiva vaihtoehto jokaiselle ihotyypille.

Lumene-vinkki! Päivittäisen puhdistuksen lisäksi on hyvä kuoria iho tai käyttää kasvonaamiota kerran tai kahdesti viikossa. Lumene KIRKAS kirkastava pikakasvohoito soveltuu käytettäväksi vaikka päivittäin tai aina kun haluat nopean ja tehokkaan pikakasvohoidon.

Aamu- ja iltarutiinit Lumene Kuulas -tuotteilla

Aktiivinen ja kiireinen elämä saattaa ajoittain näyttäytyä iholla. Lumene Kuulas -ihonhoitosarja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen täyteläisyyden ja nuorekkaan hehkun.

AAMU: Valitse aamuisin voiteen alle joko heleyttävä ja kiinteyttävä tehohoito tai kiinteyttävä V-Shaping pikakaunistaja. Levitä sen jälkeen iholle päivävoide. Herkälle silmänympärysiholle sopii aamuisin Kiinteyttävä silmänympärysihon pikakaunistaja.

ILTA: Illalla slmänympärysiholle sopii voidemainen tuote. Levitä kevyesti pieni pisara voidetta silmänympärysiholle. Heleyttävä ja kiinteyttävä yövoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa, ja sen hoitava koostumus auttaa ihoa uudistumaan yön aikana.

Lumene Kuulas auttaa pitämään ihon säteilevänä ja suojaa ihoa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan.

Lumene-vinkki! Näkyykö kiire ja stressi silmien alla aamuisin? Tee näin: säilytä kahta teelusikkaa jääkaapissa yön yli. Paina viileitä lusikoita silmäluomillesi minuutin ajan, ja levitä sen jälkeen Lumene Kuulas Pikakaunistavaa silmänympärysvoidetta.

Uudistetut Lumene-tuotteet löydät oman K-Citymarketisi kauneusosastolta!

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.