Uutta! Lumene KUULAS [Luminous] -tuotesarja

Lumene KUULAS [Luminous] -tuotesarja vastaa aktiivisen ja kiireisen elämän iholle tuomiin haasteisiin ja auttaa viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä sekä säilyttämään ihon luonnollisen kuulauden. Lumene KUULAS -tuotteet löydät oman K-Citymarketisi kauneusosastolta.

Säilytä ihosi nuorekas kuulaus

Lumene KUULAS -sarjan tuotteet sisältävät patentoitua*, vahvaa ja antioksidanttipitoista puolukkauutetta sekä puhdasta pohjoista lähdevettä, jotka auttavat säilyttämään ihon täyteläisyyden ja nuorekkaan hehkun. Ihon elastisuutta tukevalla teknologialla viimeisteltynä Lumene KUULAS tuo esiin kiinteän ja säteilevän näköisen ihon.

Lumene KUULAS [Luminous] Päivävoide

Auttaa viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja jättää ihon kiinteämmän ja sileämmän näköiseksi ja säteilevän kauniiksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Levitä aamuisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saadaksesi käytä yhdessä KUULAS Kiinteyttävän V-Shaping Pikakaunistajan tai Heleyttävän & Kiinteyttävän Tehohoidon kanssa.

Lumene KUULAS [Luminous] Heleyttävä & kiinteyttävä yövoide

Palauta ihosi nuorekasta hehkua ja täyteläisyyttä yön aikana. Patentoitua*, antioksidanttipitoista pohjoista puolukkauutetta, E-vitamiinin johdannaista, hyaluronihappoa ja puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävä yövoide jättää ihon kiinteämmän näköiseksi, viivästyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon säteilyn. Sopii kaikille ihotyypeille.

Lumene KUULAS [Luminous] Silmänympärysvoide

Kosteuttava voide silottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Se auttaa suojaamaan herkkää silmänympärystä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan ja häivyttää tummia silmänalusia, jättäen ihon nuorekkaan säteileväksi. Hajusteeton koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle aamuin illoin.

Lumene KUULAS [Luminous] V-Shaping Pikakaunistaja

Edistyksellinen tehohoito auttaa selkiyttämään kasvonpiirteiden ulkonäköä ja saa ihon näyttämään sileältä ja nuorekkaan säteilevältä. Auttaa kiinteyttämään ihoa, häivyttämään ja viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, jättäen ihon välittömästi napakammaksi ja kauniin hehkuvaksi. Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saadaksesi käytä yhdessä KUULAS Heleyttävän & Kiinteyttävän Päivävoiteen tai Yövoiteen kanssa.

Lumene KUULAS [Luminous] Kiinteyttävä silmänympärysihon pikakaunistaja

Silmänympärysalueen kauneushoito kiinteyttää ja kohottaa välittömästi. Kevyt, hajusteeton koostumus auttaa viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, sekä häivyttämään väsymyksen merkkejä ja turvotusta. Levitä aamuisin pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle, myös yläluomelle.

Lumene KUULAS [Luminous] Heleyttävä & kiinteyttävä tehohoito

Silottava, kiinteyttävä ja heleyttävä tehohoito auttaa parantamaan ihon tekstuuria. Tiivistetty kauneuseliksiiri sisältää patentoitua*, antioksidanttipitoista pohjoista puolukkauutetta, ravitsevan peptidin, puhdasta pohjoista lähdevettä ja kaunistavia helmiäispigmenttejä jättäen ihon välittömästi nuorekkaan ja säteilevän näköiseksi.  Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Parhaan tuloksen saadaksesi käytä yhdessä KUULAS Heleyttävän & Kiinteyttävän Päivävoiteen tai Yövoiteen kanssa.

* FI 124984 patentti, EP 137927190 patenttihakemus vireillä

Aamu- ja iltarutiinit Lumene KUULAS [Luminous] -tuotteilla

Aktiivinen ja kiireinen elämä saattaa ajoittain näyttäytyä iholla. Lumene KUULAS [Luminous] -ihonhoitosarja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen täyteläisyyden ja nuorekkaan hehkun.

AAMU: Valitse aamuisin voiteen alle joko Heleyttävä ja kiinteyttävä tehohoito tai Kiinteyttävä V-Shaping pikakaunistaja. Levitä sen jälkeen iholle päivävoide. Herkälle silmänympärysiholle sopii aamuisin Kiinteyttävä silmänympärysihon pikakaunistaja.

ILTA: Illalla silmänympärysiholle sopii voidemainen tuote. Levitä kevyesti pieni pisara voidetta silmänympärysiholle. Heleyttävä ja kiinteyttävä yövoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa, ja sen hoitava koostumus auttaa ihoa uudistumaan yön aikana.Lumene KUULAS [Luminous] auttaa pitämään ihon säteilevänä ja suojaa ihoa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan.

Lumene-vinkki! Näkyykö kiire ja stressi silmien alla aamuisin? Tee näin: säilytä kahta teelusikkaa jääkaapissa yön yli. Paina viileitä lusikoita silmäluomillesi minuutin ajan, ja levitä sen jälkeen Lumene Kuulas Pikakaunistavaa silmänympärysvoidetta

Lumene KUULAS [Luminous] sekä muut uudistuneet Lumene-tuotteet löydät oman K-Citymarketisi kauneusosastolta!

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.