Nyt on lupa hehkua!

Metallinhohtoiset meikit säihkyvät tänä syksynä sekä kasvoilla että kynsissä. Mitä, jos kokeilisit piristää meikkirutiiniasi uudella tuotteella? Trendikkäät metallinhohtomeikit heijastavat kauniisti valoa ja kohottavat ilmettä niin arkena kuin juhlassa. Kauneusosastoltamme löydät kattavan valikoiman kosmetiikkatuotteita hohtavaan pikkujoulusesonkiin!

Huulet

Nopein ja edullisin tapa saada väriä kasvoille on huulipuna. Tee vaihteeksi arkimeikki, jossa jätät silmät rajaamatta ja panostat sen sijaan näyttävään huulipunaan. Voimakkaatkin sävyt, kuten violetti ja tumma punainen, näyttävät raikkaalta, kun muu meikki on hillitty. Muista rajata huulet! Neutraali, lähellä ihon sävyä oleva rajauskynä, sopii monenvärisiin huulipuniin.

Vinkki! Päivämeikki muuttuu juhlakelpoiseksi, kun lisäät huulipunaan reilusti metallinhohdetta.

Kasvot

Näin korostat glitter- ja hohtomeikeillä kasvojesi parhaita puolia:

  • Korostusvoiteella tai -puuterilla taiot väsyneille kasvoille kesän auringon hehkun. Sipaise kiiltoa meikkivoiteen päälle esimerkiksi nenänvarteen, leuan kuoppaan, silmän sisäkulmaan ja poskipäiden yläpuolelle.
  • Väriä kasvoille saat myös hohtavalla poskipunalla tai -puuterilla. Kokeile rohkeasti ja ylläty!
  • Levitä hohtavaa väriä rohkeasti koko silmien liikkuvan luomen alueelle. Häivytä raja neutraalimmalla sävyllä kohti kulmakarvoja. Maltillisemman lopputuloksen saat sipaisemalla kiiltoa silmän sisä- ja ulkonurkkaan.
  • Pikkujoulumeikissä voit kokeilla, mihin rohkeutesi riittää! Sipaise silmän viereen kulmaluulle vaseliinia tai huulirasvaa, ja töpötä päälle reilu kerros kimalletta

Maybelline New York the Rock Nudes -luomiväripaletti Plussa-kortilla 12,50 (17,90) ja Lumene Invisible Illumination Nordic Light -valopisarat Plussa-kortilla 22,90 (27,90). Tarjoukset voimassa 3.12.2017 asti.

Kynnet esiin

Kynsien lakkauksessa on lupa hullutella! Glitteriä sisältävillä kynsilakoilla saat tyylikkään manikyyrin helposti – myös lyhyisiin kynsiin.

Katso vinkit hohtaviin kynsiin täältä >>

essie-kynsilakka, sävy Social Lights Plussa-kortilla 9,90 (14,40) ja Mavala-kynsilakka, sävyt Gold Cosmic ja Cherry Cosmic, Plussa-kortilla 3,84 (4,80). Tarjoukset voimassa 3.12.2017 asti.

Hehkuen kevääseen

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.