Palaa kesälomalta freesinä arkeen!

Häämöttääkö paluu arkeen edessä? Siisti kesälomalla herttaisesti pöllähtänyt ulkokuori edullisin vinkein freesiin ja raikkaaseen työkuntoon!

Kesälomalta palataan yleensä mieli virkistyneenä. Jotta kesäauringon paahtama ulkokuori vastaisi freesiä ja raikasta mieltä, kiinnitä huomio erityisesti ihoon, hiuksiin sekä käsiin ja kynsiin. Virkistävät hoitotuotteet syntyvät edullisesti myös kotikeittiön tarpeista!

Ihon kosteuskuuri

Porottava aurinko, ilmastointi, merituuli ja Suomen kesän vaihtelevat lämpötilat kuivattavat ihoa. Iho kaipaakin kesän jälkeen kunnon kosteuskuurin.

Helli kasvoja ja koko vartaloa lempeällä kuorinnalla, joka valmistaa ihon vastaanottamaan kosteutuksen. Jokaisen kasvojen iholle sopiva kuorintageeli löytyy K-Citymarketista. Helppo kuorinta syntyy myös keittiön kaapista löytyvillä tykötarpeilla, kun kuorit kasvot hellästi kauraryyneillä tai hienoksi jauhetuilla manteleilla. Vartalolla toimii kahvinporojen, sokerin sekä kasviöljyn yhdistelmä.

Tehokosteuta kasvot omalle ihotyypillesi sopivan naamion avulla. Myös naamio onnistuu kotitekoisesti – muusattu banaani sekä kypsä avokado hellivät kasvojen ihoa. On tärkeää muistaa kasvojen ja koko vartalon säännöllinen kosteuttaminen – se pitää ihon pehmeänä ja siloisena!

Hiukset syyskuntoon

Hiukset ovat kesän jäljiltä usein kuivat ja haalistuneet. Leikkauta latvat ja panosta tehokosteuttavaan hiusnaamioon. Sekoita ruokalusikallisesta kasviöljyä, kuten avokado- tai kookosöljyä, sekä samasta määrästä hoitoainetta helppo naamio. Anna vaikuttaa puolesta tunnista muutamaan tuntiin. Pese shampoolla ja levitä lopuksi hoitoaine.

Pehmeät puutarhakädet

Puutarhanhoidossa ja muussa kesätouhuilussa viihtyneet kädet kuoritaan, kosteutetaan ja kynnet siistitään. Kuori kädet edullisesti sokerilla ja kasviöljyllä. Siisti kynnet sekä kynsinauhat. Hiero käsiin ainakin iltaisin reilusti ravitsevaa käsivoidetta.

Puunaa lapset edustuskuntoon

Kesän rymyämisen jälkeen on aika puunata myös lapset koulukuntoon! Selvitä hiusten takkupesät, tarkista maata tutkineiden kynsien kunto ja varmista kouluvaatteiden istuvuus. Syyskuntoon päivitetyissä kouluvaatteissa neiti tai herra Kesäheinä on taas valmis koulutielle!

Kauneus- ja ihonhoitovinkit kaikille kasvoille

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.