Säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

K-Citymarket Oy
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

Myöhemmin "arvonnan järjestäjä".

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Simple-testiryhmän palautearvontaan voi osallistua 27.8.2017 mennessä osoitteessa www.k-citymarket.fi/meikit-ja-kosmetiikka/simple

Arvontaan osallistutaan täyttämällä pyydetyt tiedot arvontalomakkeeseen.

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Testipaketti ja mahdollinen arvonnan palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Testituotteet ja palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

4. Palkinnot

Testiryhmään valitaan 100 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Testiryhmään valituille kuluttajille postitetaan tuotepaketti (sis. neljä, 4, Simple-tuotetta: Micellar kasvojen puhdistuspyyhkeet, Micellar vesi, Silmämeikin poistolaput ja kosteusvoide). Testipaketin arvo on noin 20 euroa.

Tuotetestauksestaan palautetta jättämällä osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa elokuvalippupaketteja. Yhden palkinnon arvo on 62€ ja palkintoja arvotaan kymmenen (10) kappaletta. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on 620 euroa.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei kahden (2) viikon aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa sen voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan.  

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa Unilever Finland Oy, joka vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajien nimet voidaan julkaista K-Citymarketin sähköisissä kanavissa.

Takaisin kilpailusivulle >>