Syksyn Max Factor -uutuudet

Max Factor lanseeraa syksyn 2017 uutuuksina Lash Crown -maskaran ja Healthy Skin Harmony Miracle -meikkivoiteen. Nämä upeat uutuudet ovat saatavilla oman K-Citymarketisi kauneusosastolta!

Innovatiivisella Lash Crown -maskaralla näyttävyyttä ripsiin

Maskarat ovat yksi Max Factor -sarjan suosituimmista tuoteryhmistä ja nyt valikoima täydentyy innovatiivisella Lash Crown -ripsivärillä. Lash Crown on saanut inspiraationsa meikkitaiteilijoiden käyttämistä tekniikoista, joilla saadaan ripsistä erityisen näyttävät. Maskarassa on täysin uudenlainen harja, joka on suunniteltu antamaan tuuheutta, pituutta ja selkeästi erotellut ripset.

Lash Crown -harja on ainutlaatuisen moniulotteinen, sillä sitä voidaan käyttää kolmella eri tavalla. Näin jokaisesta ripsestä saadaan mahdollisimman näyttävä. Maskara on varusteltu erillisellä, kruunun muotoisella harjaspäällä, joka tuo pituutta ja tuuheutta jättämättä tyhjiä kohtia ripsien väliin. Ripsiharjan sivussa on kaksi riviä pehmeitä harjaksia, jotka on eroteltu värillisellä keskiosalla. Niiden ansiosta maskaramassaa on helppo työntää ripsien tyveen, jotta saadaan luotua lisävolyymiä ripsiin. Kruunumaisen pään ja harjasrivien lisäksi maskara sisältää myös kaarimaisen kampaosan, joka mahdollistaa sekä kulmaripsien että sisänurkan pienten ripsien tarkan erottelemisen.

Healthy Skin Harmony Miracle -meikkivoide kiireiseen elämäntyyliin

Toinen uutuustuotteista, Healthy Skin Harmony Miracle -meikkivoide, on suunniteltu erityisesti nykypäivän kiireiseen ja dynaamiseen elämänrytmiin, jossa meikin täytyy pysyä kauniina vaihtuvissa tilanteissa. Väsymys, kiire ja stressi saattavat saada meikkipohjan näyttämään epätasaiselta, kiiltävältä ja elottomalta. Healthy Skin Harmony Miracle -meikkivoide pitää ihon hyvässä kunnossa taistellen päivittäisiä stressitekijöitä vastaan. Meikkivoide on ominaisuuksiltaan suojaava ja kosteuttava. Se sisältää mm. antioksidantteina toimivia vitamiineja ja siinä on suojakerroin 20.

Samalla kun meikkivoide hoitaa ja suojaa, se tasoittaa ihon sävyn ja pitää kiillon kurissa. Tuote antaa luonnollisen, puolimatan lopputuloksen, joka pysyy raikkaana koko päivän ilman korjailuja. Meikkivoide on peittävyysasteeltaan hieman keskitasoa korkeampi ja se levittyy iholle helposti sormien avulla.  

Uudet Max Factor -meikkituotteet löydät oman K-Citymarketisi kauneusosastolta!

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Vinkkejä peilipöydälle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.