Uutta! Lumene LEMPEÄ [Sensitive] -tuotesarja

Uusi Lumene LEMPEÄ [Sensitive] -tuotesarja on saapunut K-Citymarketin kauneusosastolle! Lumene LEMPEÄ on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle ja tuotteiden koostumuksissa yhdistyvät puhdas pohjoinen lähdevesi ja variksenmarja.

Lempeä herkälle iholle

Suomessa 80% naisista kokee ihon herkkyyttä toisinaan tai jatkuvasti (Lumene-ihonhoitokysely, 452 naista, v. 2013).

Herkkä iho on taipuvainen kuivuudesta johtuvaan punoitukseen, kuumotuksen sekä kireyden tunteeseen. Lumene LEMPEÄ-ihonhoitotuotteiden kliinisesti testatut ainesosat soveltuvat hyvin herkälle iholle ja ne suojaavat päivittäisiltä ulkoisilta ärsykkeiltä kosteuttamalla ja rauhoittamalla herkkää ihoa.

Lumene LEMPEÄ [Sensitive] -tuotteet herkälle iholle

Lumene LEMPEÄ [Sensitive] Rauhoittava päivävoide 50 ml

Hellävaraisen päivävoiteen ainutlaatuinen yhdistelmä puhdasta pohjoista lähdevettä ja variksenmarjaa, täydentävät ihon luonnollista suojakalvoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Lisäksi se auttaa vähentämään kuivuudesta johtuvaa punoituksen, kuumotuksen ja kireyden tunnetta.

Lumene LEMPEÄ [Sensitive] Rauhoittava yövoide 50 ml

Rauhoittavan yövoiteen ainutlaatuinen yhdistelmä puhdasta pohjoista lähdevettä ja variksenmarjaa hoitaa ihoasi ja palauttaa sen luonnollisen kosteustasapainon yön aikana. Aamulla iho on rauhoittunut, pehmeämpi, miellyttävän tuntuinen ja näyttää säteilevän hyvinvoivalta.

Lumene LEMPEÄ [Sensitive] Rauhoittava silmänympärysvoide 15 ml

Herkälle silmänympärysiholle kehitetty rauhoittava voide kosteuttaa, rauhoittaa ja antaa suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan ainutlaatuisella yhdistelmällä puhdasta pohjoista lähdevettä ja variksenmarjaa.

Lumene LEMPEÄ [Sensitive] Rauhoittava naamio 75 ml

Palauttava ja hoitava tehohoito kuivalle, herkälle iholle. Kymmenessä minuutissa tehokkaasti hoitavan ja kosteuttavan naamion ainutlaatuinen yhdistelmä puhdasta pohjoista lähdevettä ja variksenmarjaa vähentää välittömästi kuivuudesta johtuvaa ärsytyksen, punoituksen ja kireyden tunnetta, jättäen ihon sileämmäksi, pehmeämmäksi ja säteilevän
hyvinvoivan näköiseksi.

Lumene LEMPEÄ [Sensitive] Rauhoittava tehovoide 50 ml

Kliinisesti testattu palauttamaan herkän, ärtyneen ja kuivan ihon kosteustasapainon vain 5 minuutissa*. Tehovoiteen ainutlaatuinen Skin Calming Technology™, variksenmarja ja  provitamiini B5 kosteuttavat ja rauhoittavat välittömästi ja lievittävät ihoärsytyksen ja  epämiellyttävyyden tunnetta, sekä täydentävät ihon omaa luonnollista suojaa. Ajan myötä ihon sietokyky ulkoisia ihoärsykkeitä vastaan paranee. *) 10 naista

Tervetuloa hakemaan uudistuneet Lumene-tuotteet oman K-Citymarketisi kauneusosastolta!

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.