Uutta! Real Techniques K-Citymarketissa

Bloggareiden ja median ylistämät Real Techniques -meikkisiveltimet ja -sienet ovat saapuneet valikoitujen K-Citymarketien kauneusosastolle! Tutustu tuotteisiin ja katso käyttövinkit.

Meikkitaiteilijasisarukset Samantha ja Nicola Chapman lanseeraasivat Real Techniquesin vuonna 2011 ja se on noussut maailmanlaajuisesti tunnetuksi siskosten huippusuositun Pixiwoo YouTube-kanavan kautta.

Real Techniques -meikkisiveltimet ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikenlaisille meikkikoostumuksille aina mineraalimeikeistä voidemaisiin. Siveltimien harjakset ovat synteettistä ja pehmeää taklon-kuitua, joka mahdollistaa monipuoliset levitystekniikat. Innovatiivisen suunnittelun ja korkealaatuisten materiaalien yhdistelmä takaa siveltimien ylellisen ja pehmeän tunteen sekä meikin virheettömän levittymisen.

Uutuudet kauneusosastolla

Real Techniques Flawless Base Set

Sivellinsetti sisältää neljä erilaista ja erikokoista sivellintä täydellisen meikkipohjan luomiseen. Siveltimiä voi käyttää myös poskituotteiden levitykseen. Pakkaus sisältää säilytyspurkin siveltimille

Käyttöohje: Ota pieni määrä meikkiä siveltimeen, sivele kevyesti kasvoille ja häivytä rajat pehmeästi.

Katso videotutoriaali YouTubesta >>

Real Techniques Enhanced Eye Set

Täydellinen sivellinsetti koko silmämeikin tekoon. Sisältää neljä erilaista sivellintä, metallisen ripsikamman sekä säilytyspurkin siveltimille.

Käyttöohje: Ota pieni määrä luomiväriä siveltimeen ja kopauta ylimääräinen pois. Sivele silmäluomille ja häivytä pehmeästi.

Katso videotutoriaali YouTubesta >>

Real Techniques 4-pack Miracle Complexion Sponge

Monikäyttöisen 3-in-1 -meikkisienen ainutlaatuinen muoto ja koostumus tekevät meikistä virheettömän tasaisen. Pyöristetyt sivut sopivat isompien ihoalueiden meikkaukseen. Kapeaksi muotoiltu pää on omiaan epätäydellisyyksien peittämiseen. Litteä reuna on tarkoitettu silmänympäryksille ja nenänpielille.

Käyttöohje: Laita meikkiä kämmenselälle ja ota sitä pieni määrä meikkisieneen. Töpöttele ja sivele meikki kasvoille. Häivytä rajat pehmeästi. Meikkisientä voi käyttää sekä kuivana että kosteana - kuivalla sienellä pohjasta tulee peittävämpi, kostealla ohuempi.

Katso videotutoriaali YouTubesta >>

Tule hakemaan Real Techniques -suosikkisi kätevästi kauppareissulla valikoitujen K-Citymarketien kauneusosastolta!

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.