Kevään uudet The Body Shop -tuotteet ovat saapuneet!

K-Citymarket ja The Body Shop ovat aloittaneet maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen yhteistyön ja löydät omasta K-Citymarketistasi nyt valikoituja The Body Shopin suihku- ja vartalotuotteita!

K-Citymarket on maailman ensimmäinen hypermarketketju, joka aloitti valikoitujen The Body Shop -tuotteiden myynnin jouluna 2016. The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii 60 maassa eri puolilla maailmaa. The Body Shopin tuotevalikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä ja lisäksi myynnissä on satoja erilaisia oheistuotteita kuten kampoja, pesusieniä ja meikkisiveltimiä.

Suurin osa The Body Shopin ihon- ja hiustenhoitotuotteista on kasvipohjaisia. The Body Shop tunnetaan eettisen liiketoiminnan kansainvälisenä uranuurtajana, jonka keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, oikeudenmukainen kaupankäynti köyhien yhteisöjen kanssa, ympäristönsuojelu sekä ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

"Eettinen liiketoiminta on The Body Shopin toiminnan kulmakivi. Koska Kesko on valittu useana vuonna maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi, yhteistyön aloittaminen on luontevaa", kertoo The Body Shopin Aarno Pohtola.

Kevään tuotteet ovat saapuneet kauppoihin

Keväällä 2017 K-Citymarketien valikoimiin kuuluu The Body Shopin suosittuja suihkugeelejä, vartalovoiteita sekä vartalosuihkeita.

Suihkugeelit

Mango Shower Gel

Herkullisen mehukkaan mangon tuoksuinen, saippuaton suihkugeeli puhdistaa, raikastaa ja pehmentää vartalon ihon. Sopii kaikille ihotyypeille. Mangouutetta, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

British Rose Shower Gel

Herättele ihosi vastustamattomalla kasteenraikkaiden ruusujen tuoksulla. Käsin kerättyjen ruusujen vettä sisältävä saippuaton suihkugeeli puhdistaa ja tuoksuttaa sen ihastuttavan modernilla ruusutuoksulla.

Pink Grapefruit Shower Gel

Pirteän greipin tuoksuinen, saippuaton suihkugeeli puhdistaa, raikastaa ja pehmentää vartalon ihon. Sopii kaikille ihotyypeille.

Fuji Green Tea Shower Gel

Kirpeän raikkaan tuoksuinen, saippuaton suihkugeeli puhdistaa, raikastaa ja pehmentää vartalon ihon. Sopii kaikille ihotyypeille.

Vartalovoiteet

Body Butter British Rose

Sametinpehmeä, raikkaan kuultava voide on kevyt koostumukseltaan, mutta täyteläinen kosteutukseltaan. Sisältää iholle hehkua antavaa ruusuvettä. Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan, sopii normaalista kuivalle iholle. Modernin raikas ruusutuoksu.

Body Butter Mango

Herkullisen mehukkaan mangon tuoksuinen, tehokosteuttava, täyteläinen vartalovoide. Hoitaa, pehmentää ja silottaa ihoa 24 tunnin ajan. Sopii erittäin kuivalle iholle.

Body Butter Fuji Green

Levitä ihollesi kirpeän raikkaan tuoksuisen vartalovoin elvyttävää kosteutta. Hoitaa ja pehmentää ihoa 24 tunnin ajan, lopputuloksena silkinpehmeä iho. Sopii kaikille ihotyypeille.

Vartalosuihkeet

Mango Body Mist

Herkullisen mehukkaan mangon tuoksuinen suihke vartalon kevyeen kosteutukseen ja tuoksuttamiseen.

Pink Grapefruit Body Mist

Pirteän greipin tuoksuinen suihke vartalon kevyeen kosteutukseen ja tuoksuttamiseen.

Vanilla Body Mist

Aistikkaan lämpimän vaniljan tuoksuinen suihke vartalon kevyeen kosteutukseen ja tuoksuttamiseen.

British Rose EdT

Britannian suosituin kukka puhkeaa täyteen kukkaan tässä viehättävän kevyessä Eau de Toilettessa. Kerrosta raikasta, modernia ruusutuoksua käyttämällä EdT:ta yhdessä muiden British Rose -tuotteiden kanssa.

Tervetuloa hakemaan suositut The Body Shop -tuotteet omasta K-Citymarketistasi!

Kauniina kaiken aikaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.