Voita konserttiliput ja tapaaminen Saara Aallon kanssa!

Millaista hoitoa sinun hiuksesi tarvitsevat? Tutustu Gliss-suosikkituoteperheisiin ja valitse omille hiuksillesi sopiva hoito - voit voittaa konserttiliput ja tapaamisen Saara Aallon kanssa!

Schwarzkopf Gliss on hoitava hiustenhoitosarja, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita jokaiselle hiustyypille. Gliss-sarja sisältää shampoita, hoitoaineita sekä erikoishoitoja. Tuotteiden sisältämä nestemäinen keratiini korjaa ja uudistaa hiuksia sekä niiden sisältä että pinnalta.

Osallistu kilpailuun valitsemalla hiuksillesi parhaiten sopiva Gliss-tuoteperhe. Arvomme osallistuneiden kesken konserttiliput ja artistitapaamisen kahdelle hengelle Saara Aallon kanssa Helsingissä 8.12.2017 (arvo 100 euroa). Lisäksi arvomme viisi (5) tuotepakettia, joissa voittajat saavat kilpailukysymyksessä valitsemansa Gliss-tuoteperheen tuotteet (arvo 10 euroa).

Kilpailuaika 20.8.-10.9.2017. Voittajat arvotaan 13.9.2017 mennessä.

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Kilpailu on päättynyt 10.9. Kiitos kaikille osallistujille!

Tutustu Gliss-suosikkeihin ja valitse hiuksillesi sopivin hoito

Gliss Fiber Therapy

Kun hiuksia värjätään, vaalennetaan tai käsitellään lämpölaitteilla, ne rasittuvat ja tarvitsevat erityistä hoitoa tullakseen taas elinvoimaisiksi. Gliss Fiber Therapy sisältämä OMEGAPLEX® korjaa vaurioituneita sidoksia hiuskuidussa ja antaa pitkäkestoista suojaa tulevia rasituksia vastaan.

Gliss Total Repair

Total Repair on hoitava sarja kuiville ja rasittuneille hiuksille. Kuivat ja vaurioituneet hiukset ovat karheat ja niistä puuttuu pehmeys ja kiilto. Ne sähköistyvät helposti, ovat huokoiset ja hiuksissa on kaksihaaraisia. Tärkeintä on hoitaa vaurioituneita hiuksia aineilla, jotka on suunniteltu erityisesti kuiville hiuksille. Tuotteiden proteiinit ja öljyt pääsevät hiuksen sisään ja korjaavat ja vahvistavat hiuksia sisältäpäin tekemättä niitä raskaiksi.

Gliss Sensational Strength

Vaurioituneet, elottomat ja rasittuneet hiukset tarvitsevat apua saadakseen takaisin kiiltonsa ja vahvuutensa. Gliss Sensational Strength –tuotteissa on kolmivaikutteinen koostumus, jonka kolme erilaista proteiinia on suunnattu hiuksen rakenteen eri osiin ja vahvistavat välittömästi koko hiusta ja tekevät hiuksista jopa 20 x vahvemmat (käytettynä säännöllisesti Sensational Strength hoitosuihkeen kanssa).

Gliss Color Protect & Shine

Toistuvasti värjätyt hiukset muuttuvat usein kiillottomiksi sekä elottomiksi ja niiden latvat alkavat haaroittua. Värjätyt hiukset kaipaavat tehokasta ja elvyttävää hoitoa niitä varten suunnitelluilla hiustenhoitotuotteilla. Gliss Color Protect & Shine puhdistaa hiukset hellävaraisesti hiusväriä suojaten. Nestemäisiä kristalleja ja UV-suojaa sisältävä koostumus suojaa hiuksia sekä antaa niille syvän ja hohtavan kiillon.

 

Ajankohtaista kauneusosastolla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.