For Every Body by Jutta

Vuoden vaihtuessa kuntosalit ja jumppatunnit täyttyvät innokkaista kuntoilijoista. Yksi tärkeimpiä hyvän treenin vauhdittajia ovat vaatteet ja välineet, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä ja sopivat omaan lajiin. K-Citymarketin ja Jutta Gustafsbergin yhteistyömallisto For Every Body by Jutta innostaa liikkumaan!

Suomen tunnetuimman fitness-valmentajan ja TV-persoonan Jutta Gustafsbergin ja K-Citymarketin For Every Body by Jutta -mallistoon kuuluu laadukkaita vaatteita kuntoiluun ja vapaa-aikaan. Malliston vaatteissa on sekä normaali että plus-koon mitoitus ja Jutan mielestä jokaisella onkin oikeus laadukkaisiin ja hyvännäköisiin treenivaatteisiin ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.

Naisellinen kukkakuosi tulee keväällä 2018 myös fitnessvaatteisiin, tutun ja turvallisen mustan rinnalle. Kukkaa on yhdistelty sekä suurempina pintoina fitnessvaatteisiin että pienempinä esimerkiksi collegevaatteisiin. Lisäksi mallistossa näkyvät harmaan sävyt sekä sinistä ja violettia - kesää kohti koralli tuo lisäksi iloa ja lämpöä urheilupukeutumiseen.

Svetarit ovat hyvin ajankohtaisia ja muodikkaita ja mallistosta löytyykin sekä hupullinen että huputon vaihtoehto mietelauseilla varustettuna. Ihanan pehmeästä wellness-sarjasta löytyy keväällä housuja sekä lyhyt- ja pitkähihaisia paitoja. Wellness-sarjan vaatteet sopivat niin joogaan kuin kotoiluunkin ja ovat kaupoissa viikolla 6/2018.

Kevään valikoimasta löytyvät myös hillityn väriset kompressiosukat, jotka kasvattavat suosiotaan myös tavallisten liikkujien joukossa. Kompressiosukat tukevat liikkujaa niin varsinaisen suorituksen aikana kuin sen jälkeenkin.

Uutuutena keväällä 2018 mallistoon saapuat myös moneen käyttöön sopivat 4-way stretch -housut joita voi käyttää esimerkiksi ulkoillessa tai jumppaan lähtiessä päällyshousuina.

Oma tyyli ja persoonallisuus saa näkyä treeneissäkin - For Every Body by Jutta -mallistosta voit valita itsellesi parhaiten toimivan kokonaisuuden yhdistelemällä erilaisia tuotteita.

Tutustu koko mallistoon omassa K-Citymarketissasi ja valitse suosikkisi kevään treeneihin!

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.