Mywear-asusteet ja -alusvaatteet

Hyvin istuvat alusvaatteet ovat pukeutumisen perusta. Ne eivät purista, kiristä tai yritä karata päältä. Kauniit ja mukavat naisten alusvaatteet ovat arjen luksusta, jonka jokainen ansaitsee. Mywear-asustemallistossa on huomioitu myös yhdisteltävyys ja materiaalin yhteensopivuus.

Alusvaatteiden osto-opas

Tiesitkö, että useimmat meistä käyttävät vanhasta tottumuksesta väärän kokoisia liivejä? Povi nimittäin muuttuu iän myötä. Aloita siis liiviostokset mittaamalla rinnanympäryksesi napakasti poven alta. Liian löysissä liiveissä koko poven paino jää hartioille ja liivit seilaavat ikävästi paidan alla.

Oikea kuppikoko löytyy sovittamalla. Kuppeihin ei saa jäädä tyhjää tilaa, eivätkä rinnat saa pursuta niistä yli.

Kumarru sovittaessa eteenpäin niin, että rinnat suuntautuvat alaspäin. Aseta sitten rinnat mukavasti paikoilleen kuppien sisään. Kiinnitä hakaset löysimpään asentoon, aseta olkaimet ja nouse ylös. Kaaritukien pitäisi asettua rintakehää vasten, eikä liivi saa kiivetä selässä ylös.

Lopuksi kiinnitä huomio olkaimiin. Ne ovat oikean mittaiset, kun saat nostettua niitä muutaman sentin ylöspäin. Olkaimet löystyvät käytössä, joten valitse liivit, joissa on säätövaraa myös olkaimissa.

Rintaliivit ovat oikean kokoiset, kun povesi pysyy ryhdikkäänä ja mistään ei purista, pursuile tai pussita. Hyvät alusvaatteet ovat kuin toinen iho – niin mukavat, ettei niitä edes huomaa. 

Nämä rintaliivit tarvitset

Jokainen nainen tarvitsee ainakin kolmet liivit. Silloin et jää pulaan, vaikka yhdet ovat pesussa ja toiset lepovuorossa kaapissa. Kun et käytä samoja liivejä kaiken aikaa, ne pysyvät hyvänä pidempään. Lisäksi tarvitset erityisesti urheiluun suunnitellut liivit harrastuksia varten.

Mustat liivit ovat monikäyttöiset tummien vaatteiden alla. Hanki lisäksi lähellä ihon sävyä olevat liivit. Vaaleiden vaatteiden alla suosi esimerkiksi persikan tai nuden sävyjä. Puhtaan valkoiset liivit kuultavat helposti vaatteen läpi.

Mywear-mallistosta löydät liivit joka tilanteeseen

  • T-paitaliivi on alusvaatteiden moniottelija. Se on sileäpintainen ja huomaamaton ja sopii hyvin ohuidenkin trikoopaitojen ja paitapuseroiden alle.
  • Pitsisomisteiset liivit sopivat paksumpien paitojen alle. Jos haluat lisää volyymia poveen, valitse topattu push up –liivi.
  • Balconette-liiveissä on irrotettavat olkaimet, joten ne ovat hyvä valinta olkaimettomien toppien, avarakauluksisten puseroiden ja juhlapukujen alle.

Näin huollat liivejäsi

Rintaliivit valmistetaan lukuisista pienistä osista, joten niiden pesussa kannattaa olla tarkkana. Huolehdi lempiliiveistäsi huuhtomalla ne käsin joka ilta. Jos peset liivit koneessa, käytä pesupussia. Karannut kaarituki saattaa aiheuttaa koneelle kalliin vahingon. Muista, että kone kuluttaa liivien herkkiä materiaaleja nopeasti.

Sesongin väreissä

Mywear-rintaliiveissä toistuvat muun malliston mukaisesti klassiset päävärit. Niitä maustetaan joka kauden trendiväreillä. Kokeile tänä keväänä kauniita heleitä keltaisia, vihreitä ja vaaleanpunaisia sävyjä.

Alushousumallistosta löydät kauniit parit rintaliiveille. Valitse pitsejä tai käytännöllisiä perusmalleja. Jokainen löytää suosikkinsa hipster-, tai-, string- ja maximalleista.

Mywear-alusvaatteet ja asusteet löydät omasta K-Citymarketistasi >>

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.