Täydelliset farkut juuri sinulle

Mywear-malliston farkut on suunniteltu suomalaisiin mittoihin. Pysyvää perusvalikoimaa täydennetään kausittain vaihtuvilla trendimalleilla ja –väreillä. Tänä keväänä muodissa myös valmiiksi kulutetut farkut.

Näin onnistut farkkuostoksilla

Osta farkut, jotka tuntuvat sovittaessa napakoilta. Kangas löystyy hieman käytössä. Älä tuijota kokolappua, vaan luota peiliin: liian pieniä tai suuria vaatteita ei kannata ostaa, sillä kokolapussa olevan numeron näet vain sinä.

Kun jaksat nähdä ensimmäisellä sovituskerralla vähän vaivaa, jatkossa selviät vaatteiden ostamisesta jopa ilman sovittamista. Mywearin pysyvän mitoituksen ansiosta voit ostaa samaa mallia ja kokoa mutkattomasti ilman sovituskopissa hikoilua.

Naisten mywear-farkkuja on saatavana koossa S-XXL – osa mallistoista numerokoissa 36-48. Miesten farkuissa on kaksi lahkeen mittaa, 32” ja 34”. Vyötärön tuumakoot ovat 32”-40”.

Sopivat farkut istuvat napakasti, mutta eivät purista (Slim- ja Jamie-farkut saatavilla sekä mustana että sinisenä).

Testaa käytössä

Valitse vyötärön korkeus, joka tuntuu sinulle sopivalta. Liian korkea malli ahdistaa ja liian matala ei pysy päällä. Mallistosta löydät myös stretch-farkut, jossa on aina miellyttävältä tuntuva leveä kuminauhavyötärö.

Miehille on tarjolla kaksi farkkumallia. Suoralahkeinen malli sisältää puuvillan lisäksi elastaania, joka tekee housuista hieman joustavat ja erityisen mukavat päällä. Löysempi regular-malli on napakkaa, 100-prosenttista puuvillaa.

Testaa farkkuja kaupassa. Kävele, kyykkää, istu ja kurkottele. Varmista, että olosi on mukava kaikissa tilanteissa. Sopivat farkut istuvat napakasti, mutta eivät purista. Sovittaessa voit vetää vatsaa sisään – mutta vain vähän!

Mukavat ja tyylikkäät farkut

Hyvin istuvat farkut imartelevat jokaista vartaloa. Suora lahje tai polvesta hieman levenevä boot cut pukevat lähes kaikkia. Mallista riippumatta lahje saa ulottua lähes maahan saakka. Halutessasi voit kääräistä sitä hieman ja paljastaa nilkat. Muista kokeilla housuja myös kengät jalassa.

Suora lahje pidentää lyhyitä sääriä, väljä puolestaan saa jalat näyttämään lyhemmiltä. Jos haluat piilottaa jenkkakahvat tai vatsan, valitse malli, jossa on hieman korkeampi vyötärö. Suorat lahkeet tasapainottavat niin tiimalasivartaloa, omppua kuin päärynämuotojakin.

Vältä farkkuvaatteiden pesemistä

Farkkuja ei kannata pestä ennen kuin on pakko. Pesua kannattaa välttää kokonaan ainakin ensimmäisen kolmen kuukauden aikana, jotta ne ehtivät muovautua juuri sinulle sopivaksi. Pese farkut ohjeiden mukaisessa lämpötilassa ja ilman huuhteluainetta. Vältä linkousta äläkä laita farkkuja kuivausrumpuun. Se kutistaa ja kuluttaa housuja turhaan.

Mywear-mallistossa on miehille kaksi farkkumallia, Regular ja Straight. Tuumakoon ansiosta jokainen löytää itselleen sopivat housut.

Mywear-farkut löydät omasta K-Citymarketistasi.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.