Millainen persoona, sellainen kenkä

Valitse syyskengät, jotka sopivat juuri sinulle. Oletpa sporttityttö tai klassikoiden ystävä, löydät uudet lempikenkäsi mywear-mallistosta. Katso tästä, millainen kenkäpersoona sinä olet!

Klassinen

Arvostatko pukeutumisessa klassikoita, jotka ovat muodikkaita vuodesta toiseen? Mustat tai ruskeat nilkkurit sopivat sinulle, joka haluat olla aina tyylikäs, mutta et jaksa juosta muotivirtausten perässä. Pue päälle hame tai suorat housut, tiukat farkut tai tunika – nämä naisten kengät kruunaavat asun kuin asun.

 

Naisellinen

Vihdoinkin on syksy! Sinä et kaipaa varpaat paljastavia läpsyttimiä, vaan arvostat naisellisia, lämpimiä ja mukavia kenkiä. Pukeudu kuin rohkea pyhimys Jeanne d´Arc säväyttäviin saappaisiin. Kun valitset samaa sävyä olevat saappaat ja housut, saat huijattua itsellesi lisää pituutta silmänräpäyksessä.

Mywear-saappaat koossa 36-42. Saatavana myös mustana.

 

Värikäs

Väriä, lisää väriä! Oletko se tyyppi, joka ei anna periksi syksyn harmaudelle? Kokeile luumun väristä nilkkuria. Se on helppo yhdistää esimerkiksi sinisen, keltaisen tai murretun vihreän sävyjen kanssa.

Mywear-nilkkurit nupukkinahasta koossa 37-42. Koot 37-42. Saatavana myös mustana.

 

Sporttinen

Ollako sporttimimmi vai kukkatyttö? Kun haluat vaihtelua, valitse kenkä, joka sopii niin kaupungille, rokkikonserttiin kuin romanttisiin syysiltoihin. Mukavuus, muodikkuus ja monikäyttöisyys – tässä on kengässä on se kaikki!

Mywear-lenkkarit koossa 36-41

Monipuolinen valikoima syyskenkiä myös miehille ja lapsille

Tiesitkö, että K-Citymarket on Suomen suurin kenkäkauppa! Meiltä löydät valtavan valikoiman syyskenkiä koko perheelle niin arkeen, juhlaan, vapaa-aikaan kuin urheiluunkin.

Myös miesten erilaiset kenkäpersoonat on huomioitu K-Citymarketin valikoimassa. Hanki mukavaan kaupunkityyliin sopivat mustat tai valkoiset tennarit ja monikäyttöiset nahkanilkkurit.

Lasten ehdoton syyskenkä on kevyt ja monikäyttöinen lenkkari. Lenkkarit on helppo pukea ja ne tuntuvat jalassa mukavalta. Lasten kenkiä ostaessasi huomioi kasvunvara. Ensiaskelkengissä kasvu- ja käyntivaraa on hyvä olla 9-12 mm, leikki-ikäisellä 12-15 mm ja koululaisella 15 mm. Lue vinkit lasten kenkien valintaan täältä.

Lasten syyskenkien suosikit ovat reippaasti pinkit tai muodikkaasti camo-kuosiset.  

Urheiluun ja vapaa-aikaan

Urheiluun ja vapaa-aikaan kenkäosastolta löytyy edullisia juoksukenkiä, vapaa-ajan lenkkareita, treenikenkiä ja kävelykenkiä ulkoiluun ja urheiluun, sekä aikuisille että lapsille. Uuden New Balancen lisäksi saat meiltä muun muassa Asicsit, Pumat, Adidakset sekä Niket. Kenkäosastolta löydät tietysti myös laajan valikoiman kumisaappaita, joista ehdoton suosikki ovat Nokian Hai-kumisaappaat useissa eri väreissä.

Koko kenkävalikoimaan voit tutustua omassa K-Citymarketissasi.

Vinkit kenkien ostoon

  • Sovita aina. Kenkien mitoitus vaihtelee valmistajan ja mallin mukaan, joten älä luota pelkkään numeroon.
  • Jätä tarpeeksi tilaa. Jalkaterän koko vaihtelee vuorokauden aikojen ja asennon mukaan muutamasta millistä jopa senttiin. Jätä kengän kärkeen 10-15 mm käyntivaraa.
  • Myös aikuisen kengännumero voi muuttua. Iän ja esimerkiksi raskauksien myötä jalkaterän pituus voi kasvaa lihasten ja nivelsiteiden antaessa periksi. 
  • Huomioi jalkojen erot. Lähes joka toisella meistä on eripituiset jalkaterät.
  • Hyvä kenkä voi olla rakenteeltaan kevyt, jos jalassa ei ole erityisiä ongelmia. Matala malli on jalalle parempi kuin korko.
  • Huomioi istuvuus ja mukavuus. Oikeanlainen kenkä ei hankaa eikä purista ja pysyy jalassa ilman pinnistelyä.

Tervetuloa kenkäostoksille Suomen suurimpaan kenkäkauppaan! Katso aukioloajat täältä >>

Psst! Muistathan ottaa kaupasta KenkäPassin - keräämällä viisi leimaa passiin saat kuudennen parin normaalihintaisia kenkiä 50% alennuksella.

Mywear laukut ja jalkineet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Koko perheen mywear

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.