Näin luot onnistuneen juhlatyylin

Sametti, silkki ja pitsi ovat kauniita ja juhlavia materiaaleja. Sukkahousuilla ja koruilla saat tyylistä persoonallisen ja joka tilaisuuteen sopivan.

Pitsivaate on klassinen ja tyylikäs valinta talven juhliin. Erityisesti pikkujoulukauteen sopivat myös helmet, strassit ja kimalteet. Jos haluat juhliin takuulla tyylikkään ja aikaa kestävän asun, valitse yksivärinen, klassisesti leikattu mekko. Hieman vajaamittaiset hihat ja polvipituinen helma asettuvat kauniisti kaiken kokoisiin vartaloihin.

Väreistä musta on ikityylikäs. Suomalaista ihoa vasten sopivat hyvin myös esimerkiksi tummansininen ja violetti.

Viimeistele tyyli koruilla. Valitse juhliin rohkeasti näyttäviä tekokiviä ja -timantteja, jotka löydät K-Citymarketin valikoimasta. Herkkien pitsivaatteiden kanssa kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, etteivät korut takerru kiinni ja riko kangasta.

Kunnon sukkahousut – myös juhliin

Väriä ja persoonallisuutta asuun saat sukkahousuilla. Valitse talvella myös juhliin sukkikset, joissa on reilusti deniereitä. Ohut sukkahousu on viileä ja tekee talvijaloista helposti kalpeat. Kun sujautat juhlalaukkuusi varasukkikset, et joudu pulaan silmäpaon yllättäessä.

Korkokengät viimeistelevät juhlatyylin. Pienikin kanta antaa ryhtiä olemukseen ja tuo kauniisti esiin pohkeet ja nilkan. Mukavissa kengissä jaksaa juhlia hymy huulilla loppuun asti.

Huomio alusvaatteisiin

Hyvät alusvaatteet ovat pukeutumisen perusta. Koska juhlavaatteet ovat usein keinomateriaaleja, kannattaa alle valita hengittävät ja mukavan tuntuiset alusvaatteet.

Muotoilevilla asusteilla ja hyvin istuvilla, oikean kokoisilla liiveillä ja alushousuilla saat juhlavaatteet istumaan täydellisesti. Kun missään ei kiristä eikä purista, voit keskittyä nauttimaan juhlista.

Lue opas täydellisten alusasujen valintaan täältä >>

Juhlapukeutumisen parhaimmisto

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.