Sel8nne-vaatemallisto K-citymarketeissa

K-Citymarketeista löydät nyt Sel8nne-vaatemalliston! Teemu Selänteen ja K-Citymarketin yhteistyössä syntynyt mallisto sisältää laadukkaita collegevaatteita ja asusteita miehille ja lapsille.

Sel8nne-mallisto on saanut inspiraationsa Teemun liikunnallisesta ja rennosta elämäntyylistä. ”Haluan tehdä omalta osaltani kaikkeni, että lapset liikkuisivat enemmän ja söisivät terveellisemmin”, sanoo Teemu itse. Vaatteiden suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon materiaalien laadukkuus, helppohoitoisuus ja mukavuus. Pienet, tyylikkäät yksityiskohdat ja klassiset värivaihtoehdot ovat yhteistä kaikille malliston tuotteille. Vaatteiden lisäksi mallistoon kuuluu kännykän kuoria, kiekko sekä Sel8nne-muki.

Mallistosta löydät monikäyttöisen valikoiman miesten ja lasten vaatteita ja asusteita niin aikuisille, lapsille kuin nuorisollekin. Malliston yhtenäisyyden takaavat Selänteen tuttu pelinumero 8 sekä Teemun nimikirjoitus. Teemu kertoo pelinumerostaan näin: ”Jo ensimmäisessä pelipaidassani oli #8. Äärettömyyden symbolina se kuvastaa minulle ikuista liikettä.”

Tervetuloa tutustumaan Sel8nne-mallistoon ja tekemään sporttisia ostoksia omaan K-Citymarketiisi!

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.