Hyvää äitienpäivää!

Nyt on aika hemmotella äitiä ihanilla lahjoilla ja herkuilla.

Milloin on äitienpäivä 2018?

Äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna äitienpäivä osuu sunnuntaille 13.5. Suomessa äitienpäivää on juhlittu vuodesta 1918 lähtien, joten tänä vuonna äitienpäivää juhlistetaan maassamme jo sadatta kertaa.

Mitä äidille lahjaksi?

Paras lahja äidille on muistaminen ja yhdessäolo, mutta mikäli äitiä haluaa juhlistaa myös pienellä tai suuremmalla paketilla, alla muutama vinkki äitienpäivälahjaksi.

Kosmetiikkaa:

  • Lumene valo lahjapakkaus, jossa kirkastava & silottava hyaluronitiiviste 15 ml, kirkastava & silottava kosteusvoide 15 ml ja heleyttävä & uudistava yövoide 15 ml. Plussakortilla myös muita Lumene valo kasvojenhoitotuotteita -20% toukokuun loppuun saakka.

Elektroniikkaa:

Astioita:

  • Iittala kastehelmi astiat sekä aalto-maljakot ja -kulhot -20% toukokuun loppuun. Yhdistele mieleisesi lahjakokonaisuus astioista tai ilahduta äitiä esimerkiksi arvostetulla Aalto maljakolla ja äitienpäiväkukilla.

Vaatteita:

Polkupyörä:

  • Hieman erikoisempi mutta takuulla yllättävä lahja äidille. Naisten polkupyöristälöydät varmasti myös äidille sopivan polkupyörän.

Lahjakortti:

  • K-Lahjakortilla voit lähettää äidin mieluisille lahjaostoksille paitsi K-Citymarkettiin, myös KooKenkään, Intersporttiin, Budget Sportiin ja K-Rautaan. Elämyslahjakortin voi sitä vastoin käyttää esimerkiksi Deluxe illalliselle, Wellness hoitoihin, Lippu.fi:n konsertti-, urheilu- ja kulttuuritapahtumiin tai vaikka koko perheen seikkailuun FlowParkissa.

Itse tehty lahja:

Ruokaa:

Kukkia:

  • K-Citymarketeista löydät lahjan seuraksi myös värikkäät äitienpäiväkukat.

 

Lisää hyviä lahjaideoita löydät kodin, kosmetiikan ja pukeutumisen tarjouksista sekä lähimmästä K-Citymarketistasi. Hyvää äitienpäivää 2018!