Vappujuhlat

Vappuun mahtuu monenlaista juhlijaa. Tunnistatko itsesi jostain näistä? 

Perinteiden vaalija

Vappu, perinteiden juhla. Kuohuvaa ja munkkeja on pakko olla ja lakki pysyy päässä koko vapun. Vapun aikataulu noudattaa sitä samaa vuonna -85 ensi kertaa testattua, hyväksi todettua kaavaa.  Kokemuksesta kertoo jo hieman kellastunut lakki ja rypistynyt lauluvihko. Juhla vietetään vakiintuneessa porukassa, samassa paikassa kuin aina ennenkin.

Juomanahan toimii se ainut oikea, esimerkiksi tammitynnyrissä kypsytetty Pirkka Parhaat kuohujuoma 1,5l, 2,19€/kpl.

Kaukaa viisas

Vappu on kerran vuodessa vaan ja siitä tulee ottaa kaikki irti. Juhlinta aloitetaan heti aamulla ja sitä jatketaan myöhään yöhön asti. Maksimoinnin nimissä on seuraavan päivän toimintakunnon oltava hyvä. Siksi kaukaa viisas varaakin aamupalaksi jotain suolaista ja jääkaappi on täytetty kylmällä limpparilla. Ei siis mikään ensikertalainen.

Kokemuksen syvällä rintaäänellä jääkaappiin kannattaa ostaa vaikka Coca-Cola tai Coca-Cola Zero Sugar virvoitusjuoma 15-pack Plussakortilla tarjoushintaan 6,95€. *

Trendsetter

Lakin sijaan on päässä ylioppilaspipo tai mikä nyt sattuukaan ensi vuoden hitti olemaan. Lakitus katsotaan live-streamina ja ilta jatkuu vaihtoehtoisiin vapputansseihin, joista kukaan ei ollut ennen kello 12 vielä kuullutkaan. Porukalla pohditaan jo nyt mitä ensi vappuna tehtäisiin ja pitäisikö vappu sittenkin viettää Berliinissä. Juomana toimivat erikoisoluet ja tänä vuonna kauppoihin tulleet vahvemmat lonkerot.

Tyylikkäänä vappujuomana toimii esimerkiksi Brewer's California Ipa olut hintaan 3,19€/tlk. 

Lapsenmielinen

Vappu tarkoittaa palloja, hassuja hattuja ja hupsuttelua. Puku on pakko olla ja vappupallot on hankittu komistamaan asuntoa jo hyvissä ajoin. Parasta vapussa on hulluttelu ja sisäisen lapsen vapaaksi päästäminen. Hyvän mielen levittäminen koetaan elämäntehtäväksi ja vapputorvi soikin tasaiseen tahtiin. Serpentiiniä löytyy vielä viikonkin päästä.

Lapsille ja lapsenmielisillä aito ja oikea vappujuoma on sima: itse tehty tai valmiina ostettu.

Kaikkien kaveri

Vappuna tutustutaan uusiin ihmisiin ja juhlitaan hyvällä mielellä. Vappu vietetään pitkän kaavan kautta, erilaisia paikkoja sekä tapahtumia kiertäen. Porukan koko kasvaa ja muuttuu illan mittaan. Uusia parhaita kavereita on tullut ennen iltaseitsemää jo kymmenen. Vaikka joltain juoma loppuisikin, on matkassa aina olut jaettavaksi. Niinhän ne kaverit tekee.

Kavereille, uusille sekä vanhoille sopii jaettavaksi Pilsner Urquell 4,4% oluet 4-pack hintaan 10,40€ (4,90/l, sis.pantit 0,60€)

Olitpa millainen vappujuhlija tahansa, löydät kaikille juhlijoille sopivat juomat omasta K-Citymarketistasi.

*) Tekstissä mainitut tarjoukset voimassa keskiviikkoon 2.5.2018 asti.