Arla Apetina -juustot Plussa-kortilla -20%

Apetinan välimerelliset juustot tuovat keittiösi kokkailuihin ja salaatteihisi uuden vivahteen! Tutustu Apetina-juustojen laajaan valikoimaan ja valitse suosikkisi. 4.6.-1.7.2018 välisenä aikana saat Arla Apetina -juustoista -20% alennuksen Plussa-kortilla K-Citymarketeista.

Apetina-juustot sopivat täydellisesti ruoanlaittoon

Mikä kruunaa kreikkalaisen salaatin, suolaisen piirakan tai pastan? Apetina tietenkin! Apetina toimii aivan erityisen hyvin ruoanlaitossa ja salaateissa. Sen avulla tuotkin välimerellistä makua helposti ja nopeasti kaikenlaisiin ruokiin. Apetina -tuotemerkin alla on mm. klassikoksi muodostuneet Apetina palat ja kuutiot sekä erilaisia Apetina Snack -juustokuutioita. Uutta ovat lasipurkissa olevat Apetina kuutiot öljyssä aurinkokuivatuilla tomaateilla.

Valikoimassa on nyt myös uusia, monipuolisia ruoanlaittojuustoja, kuten intialaistyyppinen Apetina Paneer, Apetina Queso Fresco, jonka juuret ovat meksikolaisessa keittiössä sekä Kyproksella valmistettu, valmiiksi viipaloitu Apetina Halloumi.  

Kesäkuussa 4.6.-1.7.2018 välisenä aikana saat Arla Apetina -juustoista -20% alennuksen Plussa-kortilla omasta K-Citymarketistasi.

Tarjouksessa kesäkuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.