Crème Bonjour- ja Becel-tuotteet Plussa-kortilla -20%

Makua ruokapöytään! 5.4.-2.5.2018 välisenä aikana saat Crème Bonjour- ja Becel-tuotteista -20% alennuksen Plussa-kortilla.

Täyteläisiä elämyksiä ruokapöytään Creme Bonjour -tuotteilla

Crème Bonjour -valikoimista löydät niin unohtumattomia klassikkomakuja kuin jännittäviä uutuuksiakin. Crème Bonjourin runsas makutarjonta tarjoaa monia vaihtoehtoja aina ruoanlaitosta leivontaan ja naposteluun tai yksinkertaisesti herkulliseksi levitteeksi.

Crème Bonjour -tuorejuustojen uutuusmaut Pekoni & Sipuli, sekä Oliivi & Yrtit ovat taatusti suomalaiseen makuun, sillä ne on suunniteltu suomalaisen kuluttajatutkimuksen mukaan. Tämä yhdistettynä Crème Bonjour -tuorejuustojen täyteläiseen koostumukseen takaavat makuelämyksiä joka tilanteeseen.

Crème Bonjour -tuorejuustot pastöroidaan kokonaisuudessaan valmistusprosessin aikana ja pakataan kuumana. Siksi kaikki Crème Bonjour -tuorejuustot ovat turvallisia raskaana oleville ja imettäville.

Katso herkulliset reseptit: 

Kanapasta pekonilla ja sipulilla on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti paistetusta kanasta ja Crème Bonjour Pekoni & Sipuli -tuorejuustosta.

Helpot kasviswrapit valmistuvat nopeasti mukaan vaikkapa koko perheen eväsretkelle. Crème Bonjour Oliivi & Yrtit -tuorejuusto tuo wrappeihin pehmeää makua, jota myös kurpitsansiemenet ja rapeat kasvikset tukevat hyvin. 

Becel: hyvinvointia kasviöljyistä

Terveelliset kasviöljyt ovat aina olleet Becel-tuotteiden ydin. Becel-tuotteet valmistetaan auringonkukka- ja pellavansiemenöljyn ja rypsiöljyn sekoituksesta, joten levitteissä on huomattavasti enemmän tyydyttymättömiä kuin tyydyttyneitä rasvoja. Becel-tuotteet ovat aina Sydänmerkkituotteita ja ne sisältävät luontaisesti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Tuotteet sopivat siis osaksi monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

Leivontaan ja ruoanlaittoon

Becel toi tammikuussa 2018 kauppoihin kaksi trendikästä uutuusmakua juokseviin kasviöljyvalmisteisiin; 

Manteli- & Kookosöljy sekä Avokadoöljy.

100% kasvipohjaiset, laktoosittomat ja maidottomat Becel kasviöljyvalmisteet sopivat kaikenlaiseen ruoanlaittoon ja ruoanlaittoon. Paistaminen on helppoa, sillä ne eivät räisky kuten öljy eivätkä pala kuten voi. Tuotteilla saa kauniin ja tasaisen paistopinnan sekä herkullista makua ruoallesi. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja ne ovat Sydänmerkkituotteita.  Muista myös Becel Original Juokseva!

Kaikki Becel-pakkaukset ovat uudistuneet alkuvuonna 2018. Lisätietoja Becel-tuotteista löydät osoitteesta www.becel.fi

Tutustu Crème Bonjour- ja Becel-tuotteiden valikoimaan omassa K-Citymarketissasi ja osta suosikkisi edullisesti huhtikuun ajan!

Tarjouksessa huhtikuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.