Dr. Oetker pakastepizzat Plussa-kortilla -20%

Herkulliseen Dr. Oetker -pizzaperheeseen kuuluvat Ristorante, Rustica, Casa di Mama, Tradizionale sekä Pizzaburger. 4.-31.5.2017 välisenä aikana saat kaikista Dr. Oetker -pakastepizzoista Plussa-kortilla -20% edun.

Ristorante - suomalaisten suosikkipizza täyttää 20 vuotta

Ristorante on pizzanautinto juuri sellaisena kuin sen olla pitää. Siinä on rapea, ohut pohja, runsaasti täytettä, valikoidut raaka-aineet ja 14 makuvaihtoehtoa, jotka täyttävät kaikki makutoiveet.

Uusi Ristorante Dolce al Cioccolato on Ristoranten 20-vuotisjuhlatuote, joka on päällystetty suklaakastikkeella, maitosuklaalastuilla sekä valko- ja tummasuklaapaloilla. Suklainen paistettava pizzanautinto sopii jälkiruoaksi, juhliin tai herkutteluun ihan muuten vaan.

Gluteenittomat Ristorante Mozzarella ja Salame takaavat pizzanautinnon myös gluteenia vältteleville! Näiden rakastetuimpien pizzamakujen pohjat on tehty riisistä ja perunasta, täytteenä on tomaattikastiketta ja runsaasti tomaattia, pehmeää mozzarellaa sekä pestokastiketta.

Veggie on täydellinen pizzanautinto ilman lihaa

Dr. Oetker Veggie -pizzoissa lihan korvaa herkullisesti maustettu kasviproteiini. Valikoimassa on kaksi herkullisen rapeaa makua, jotka sopivat lakto-vegetaristiseen ruokavalioon; mausteinen Spicy Treat sisältää vehnäproteiinista valmistettuja vegefileitä, punasipulia sekä jalapenolla maustettua ranskankermaa. Meksikolaisvaikutteisen Aromatic Dream -pizzan täytteenä on vehnäproteiinista valmistettua vegejauhelihaa, punaisia ja vihreitä paprikanpaloja, maissia ja chilitomaattikastiketta.

Rustica - muhkea pizza rapealla pohjalla

Rustica-pizzan valtteja ovat muhkea ja ilmavan rapea pohja, laadukkaat raaka-aineet sekä reunoille asti ulottuva juustokerros. Halkaisijaltaan 30 cm kokoinen pizza sopii vaikkapa illanistujaisiin perheen tai ystävien kesken - tai isoon nälkään yhdelle!

Casa di Mama - juju on pohjassa

Casa di Mama -pizzan erikoisuus on sen pohjassa jota ei ole esipaistettu, vaan se kohoaa ja paistuu ensi kertaa paistajansa uunissa. Pohjasta tulee rapea ja ohut, kun taas kohoavasta reunasta tulee rapea päältä ja pehmeä sisältä.

Tradizionale - aitoja italialaisia makuja kiviuunipohjalla

Neljä herkullista Tradizionale-makua ovat pekonin ystävän Pancetta Delicata, klassinen Mozzarella e Pesto, merellinen Mista di Mare sekä mehevän maukas Spinaci e Ricotta. kuuman kiven päällä esipaistettu pohja antaa Tradizionale-pizzoille aidon italialaisen kiviuunipizzan aromin.

Pizzaburger - käsin syötävä herkku

Nerokas pizzaburger näyttää hampurilaiselta, mutta maistuu pizzalta. Se on helppo syödä käsin!

Mikä on suosikkipizzasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tuoreimmat jutut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.