Marabou ja LU -keksituotteita Plussa-kortilla -20%

Nyt hemmotellaan makean ja suolaisen ystäviä! 2.8.- 26.8.2018 välisenä aikana saat Marabou ja LU -keksituotteista (Tuc, Digestive tai Bastogne) -20% alennuksen Plussa-kortilla.

Leivo suolaisia ja makeita herkkuja

Marabou ja LU -keksituotteita käyttämällä leivot helposti suolaisia ja makeita herkkuja. Poimi tästä herkulliset reseptit ja hyödynnä tarjous omassa K-Citymarketissasi.

Raparperi-mansikka-juustokakku

Pohja

  • 300 g LU Digestive -keksejä
  • 100 g  voita

Täyte

  • 900 g maustamatonta Philadelphia Classic –tuorejuustoa
  • 10 kpl liivatelehtiä
  • 2,5 dl vispikermaa
  • 4 ¼ dl tomusokeria
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 1 appelsiini, mehu ja raastettu kuori
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 250 g mansikoita
  • 100 g keitettyä raparperia

Koristeluun kotimaisia mustikoita, mansikoita ja vadelmia

Isokokoiseen juustokakkuun tarvitset irtopohjavuoan, jonka halkaisija on 24 cm. Matalaan juustokakkuun tarvitset irtopohjavuoan halkaisijaltaan 26 cm.

Valmistusohjeet

Pohja

Levitä leivinpaperi irtokakkuvuoan pohjalle, näin kakku on helpompi irrottaa myöhemmin vuoasta. Sulata voi kattilassa. Murskaa keksit hienoksi monitoimikoneessa tai pussissa esim. kaulimella painellen. Sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Käytä painelussa apuna lusikkaa, jotta saat tasaisemman pinnan. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Täyte

Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Keitä raparperi ja sokeri kattilassa noin 10 min. ajan. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita raparperin sekaan, nosta kattila liedeltä jäähtymään. Kaada kulhoon Philadelphia-tuorejuusto, appelsiinimehu ja raastettu kuori. Lisää sekaan vaniljasokeri ja tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää tuorejuustoseoksen sekaan. Soseuta noin 200 g mansikoita ja sekoita raparperin joukkoon, lisää sekaan ripaus sokeria. Kaada tuorejuustoseos mansikkaraparperiseoksen joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle. Nosta vuoka jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi.

Koristelu

Kun täyte on jäähtynyt, irrota kakku vuoasta ja aseta tarjoiluastiaan. Koristele kakku mustikoilla, lopuilla mansikoilla ja vadelmilla.

TUC - täytetyt suolapalat

Ainesosat

40 kpl Tuc-suolakeksejä Cheese tai Sour Cream

Juusto-savuporotäyte
½ rs (100 g) Philadelphia Original –tuorejuustoa
1 pieni punasipuli silputtuna
50 g savuporoa silputtuna

Koristeluun
vesikrassia tai tuoreita yrttejä

Juusto-lohitäyte
½ rs (100 g) Philadelphia Original Tuorejuustoa
100 g kylmäsavu- tai kraavilohta silputtuna

Koristeluun
ruohosipulia silputtuna

Valmistus

Sekoita täytteet kahdessa eri kulhossa. Levitä täytteet kekseille ja paina täytteettömät keksit päälle. Viimeistele ruohosipulisilpulla ja vesikrassilla.

 

LU Bastogne appelsiini-sandwichit

Ainesosat

20 kpl LU Bastogne –keksejä

koristeluun suklaarouhetta

Tahna:

  • 200 g Philadelphia-tuorejuustoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1-2 rkl sokeria
  • 2 tl appelsiinikuoriraastetta
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • 50 g Marabou Appelsiinikrokantti suklaata

Valmistus

Vatkaa tuorejuuston joukkoon vaniljasokeri, sokeri, appelsiininkuoriraaste, appelsiinimehu ja veitsellä rouhittu suklaa. Tarkista maku. Lusikoi täytettä 10 keksin päälle, koristele täytteen reunat suklaarouheella ja paina kevyesti päälle toinen keksi.

Marabou ja LU -keksituotteet löydät omasta K-Citymarketistasi, tervetuloa ostoksille!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.