Myllyn Paras -tuotteet Plussa-kortilla -20%

Myllyn Paras - tekemisen makua ruokapöytään! Saat K-Citymarketista 4.10. - 4.11.2018 välisenä aikana Myllyn Paras -tuotteista -20% edun. 

Myllyn Paras 90-vuotta

Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut kauppamylly Myllyn Paras täyttää tänä vuonna 90-vuotta. Vuonna 1928 hyvinkääläisten viljelijöiden perustama mylly on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten ruokapöydissä. Pastojen ja pakastetaikinoiden markkinajohtaja ja hiutaleiden sekä jauhojen markkinakakkonen on tarjonnut suomalaisille niin arjen ruoanlaiton perusraaka-aineita kuin herkullista juhlatarjottavaa.

Yli sata tuotetta kuudesta eri tuoteryhmästä

Emännän vehnäjauhoista on leivottu vuosikymmenten ajan niin rapsakkakuoriset leivät kuin mehevät kahvikakut, Raketti Spagetti on valloittanut pienten kuluttajien lautaset jo yli 30 vuotta ja yhtä kauan ovat oman myllyn jauhoista tehdyt lehtevät Torttutaikinalevyt helpottaneet kiireisiä jouluvalmisteluja. Myös suomalaisten arkiruokien pitkäaikainen suosikki makaronilaatikko on perinteisesti valmistettu Myllyn Paras Makaronista! Tänään Myllyn Paras -tuotteet löytyvät kuudesta eri tuoteryhmästä, niin kuivaelintarvikehyllyltä kuin pakastekalusteistakin yhteensä yli sadan kuluttajatuotteen voimin. Tervetuloa ostoksille omaan K-Citymarketiisi!

Myllyn Paras -tekemisen maku!

Tarjouksessa Plussa-kortilla

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.