Lelut
LEGO
LEGO muut
LEGO Avatar 75571 Neytiri ja Thanator vs.Quaritch AMP-puvussa

LEGO Avatar 75571 Neytiri ja Thanator vs.Quaritch AMP-puvussa

46,99 €
46,99 €/kpl

Tuotekuvaus

Tunnetko Avatar-fanin tai yli 9-vuotiaan lapsen, jota haluat ilahduttaa yllätyksellä? Tämä LEGO® Avatar Neytiri ja Thanator vs. Quaritch AMP-puvussa (75571) rakennuslelusetti on täydellinen valinta. Setti sisältää Neytirin ja eversti Miles Quaritchin minihahmot, Neytirin Thanator-hahmon kääntyvin raajoin ja everstin AMP-puvun sekä viidakon, jossa on pimeässä hohtavia osia.
Leikkiin yksin tai perheen kanssa
Lasten ja elokuvien ystävien rakkaus luontoon roihahtaa tällä setillä, joka muistuttaa Pandoran maailmaa. Lapset ja perheet pääsevät leikkimään suosikkikohtauksiaan elokuvasta tai keksimään omia tarinoitaan. Eri settejä (myydään erikseen) voi yhdistää, jotta leikit laajenevat ja Pandorasta voi rakentaa, oman ainutlaatuisen version.
Sopii toimintaleikkeihin tai koristeeksi
LEGO Avatar settien legendaariset hahmot ja tapahtumapaikat luovat lapsille mahtavat puitteet leikkeihin ja jännittäviin tarinoihin. Rakennetut mallit näyttävät myös hienolta hyllyn päällä. Olennot pääseväthienosti esiin yksityiskohtien kirjomassa ympäristössä, ja aikuiset fanit uppoutuvat mielellään värikkääseen maailmaan.

Saatavuus

 • Verkkokaupan saatavuus

  Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

 • Katso kauppasaatavuus

  Ei saatavilla kaupasta

Ominaisuudet

 • EAN
  5702016913590
 • Brändi
  LEGO
 • Pituus
  5.9