Lelut
LEGO
LEGO muut
LEGO JW 76949 Giganotosauruksen ja Therizinosauruksen hyökkäys
149,90 €
149,90 €/kpl

LEGO JW 76949 Giganotosauruksen ja Therizinosauruksen hyökkäys

Tuotekuvaus

Jurassic World Dominion ‑fanit voivat uppoutua elokuvasta tuttuihin eeppisiin seikkailuihin Giganotosauruksen ja Therizinosauruksen hyökkäys (76949) ‑lelusetin parissa. Upea lahja trendejä seuraaville ja dinosauruksista pitäville lapsille. Setissä on huhtikuun 2022 uutuustuotteina 2liikuteltavaa dinohahmoa, rakennettava tukikohta ja yksityiskohtainen laboratorio, autotalli maastomönkijälle, tähystystorni nostettavalla ja laskettavalla katselutasanteella sekä helikopteri, jossa on pyörivät lavat ja rahtitila.
Roolileikkejä ja seikkailuja
Tämä laadukas setti sopii 9vuotta täyttäneille lapsille. Mukana on 6minihahmoa: Owen Grady, Claire Dearing, tri Alan Grant fossiileineen, tri Ellie Sattler, Kayla Watts ja tri Henry Wu. Näiden hahmojen parissa lasten tarinat heräävät eloon. Pakkauksen selkeiden kuvitettujen ohjeiden avulla LEGO® ensikertalaisetkin osaavat rakentaa itsevarmalla otteella ja nauttia hauskasta elämyksestä.
Dinosaurustoimintaa!
LEGO Jurassic World lelut ilahduttavat ihan kaikenikäisiä. Ne sisältävät muun muassa dinohahmoja, muita suosikkihahmoja ja upeita ajoneuvoja, jotka sopivat niin leikkeihin kuin koristeeksikin.

Saatavuus

 • Verkkokaupan saatavuus

  Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

 • Katso kauppasaatavuus

  Ei saatavilla kaupasta

Ominaisuudet

 • EAN
  5702016913552
 • Brändi
  LEGO
 • Pituus
  7.05