Lelut
LEGO
LEGO Classic
LEGO Mickey and Friends 10777 Mikki ja Minni Hiiren karavaaniretki

LEGO Mickey and Friends 10777 Mikki ja Minni Hiiren karavaaniretki

19,99 €
19,99 €/kpl
 • Tuotetta saatavilla verkkokaupasta
 • Ei saatavilla kaupasta

Tuotekuvaus

Yli 4-vuotiaiden lasten rakentelutaidot kehittyvät LEGO® ǀ Disney Mikki ja ystävät – Mikki Hiiren ja Minni Hiiren karavaanariretki (10777) setin parissa. Settiin kuuluu 2 ajoneuvoa, 2 pienempää rakennelmaa, 2 minihahmoa ja LEGO koirahahmo. Lapset pääsevät eläytymään hauskoihin seikkailuihin ulkoilmassa ja viettämään leirielämää.
Helppoa rakenneltavaa pienille karavaanareille
Tämä LEGO 4+ setti sisältää paljon kiinnostavia yksityiskohtia ja varmistaa yli 4-vuotiaiden lasten upeat leikkielämykset. Jokainen palikkapussi sisältää osat kokonaiseen rakennelmaan, joten lapset voivat rakentaa nopeasti ja leikit pääsevät heti vauhtiin! Mukana on myös 3 aloituspalikkaa vauhdittamaan rakentelua.
Upeita leikkejä koko perheelle
4+-rakentelulelut takaavat hauskaa yhteistä tekemistä aikuisille ja lapsille. Aloittaminen on helppoa: kuvitettujen rakennusohjeiden lisäksi settiin löytyy LEGO Building Instructions sovelluksesta digitaaliset, interaktiiviset rakennusohjeet. Kätevien työkalujen avulla lasten on helppo hahmottaa rakennusprosessin kulku ja tallentaa edistymisensä, joten rakentelua on helppo jatkaa oikeasta paikasta.

Ominaisuudet

 • Brändi
  LEGO
 • Pituus
  7.3
 • EAN
  5702017152363