Lelut
LEGO
LEGO muut
LEGO Star Wars TM 75312 Boba Fettin tähtilaiva

LEGO Star Wars TM 75312 Boba Fettin tähtilaiva

49,99 €
49,99 €/kpl

Tuotekuvaus

StarWars: The Mandalorian -sarjan fanit voivat leikkiä palkkionmetsästysseikkailuja ja taisteluita tällä Boba Fettin tähtilaivan (75312) upealla LEGO® palikkaversiolla. Siinä on lentoleikkejä helpottava kahva, avattava ohjaamo LEGO minihahmolle, kääntyvät siivet, 2 nuppipyssyä ja 2 kääntyvää kaksoissädetykkiä (joilla ei voi ampua). Tässä laadukkaassa setissä on myös Boba Fettin ja Mandalorialaisen LEGO minihahmot aseineen sekä karboniittipalikka, joka mahtuu tähtilaivan lokeroon.
Leikkeihinja koristeeksi
Setissä on myös kuljetusajoneuvo tähtilaivan siirtämiseen. Lapset voivat käyttää sitä myös jalustana, johon tämän upean rakennuslelun voi kiinnittää pystysuoraan lentoasentoon. Mukana on selkeät ohjeet, jotta LEGO aloittelijatkin osaavat rakentaa itsevarmalla otteella.
Galaksin täydeltä riemua
LEGO Group on luonutStarWars™ -saagasta tuttujen tähtihävittäjien, kulkuneuvojen, paikkojen ja hahmojen palikkaversioita jo vuodesta 1999. LEGOStarWarsteemasta on tullut valtavan suosittu, ja nämä rakennussarjat ovat upeita lahjoja kaikenikäisille faneille.

Saatavuus

 • Verkkokaupan saatavuus

  Tuotetta muutamia jäljellä verkkokaupassa

 • Katso kauppasaatavuus

  Ei saatavilla kaupasta

Ominaisuudet

 • EAN
  5702016913859
 • Brändi
  LEGO
 • Pituus
  7.6