Kaupan väki suosittelee: mitä mukaan lomamatkalle

Perjantai 19.02.2016 - klo 11.46

Pitkään odotettu matka sujuu huolettomammin, kun on pakannut matkalaukkuun kaiken tarpeellisen. Hyvin pakatusta laukusta löytyy apu myös mahdollisten yllätysten varalle. Me K-citymarket Pori Puuvillassa halusimme antaa vinkkejä matkalle lähtijöille ja laadimme vinkit sekä etelän lämpöön lähtijöille että talvista lomaa viettäville.

Vinkit aurinkolomalle

Hyvä matkalaukku, jota on kevyt ja helppo vetää perässä. Matkalaukun tulee olla myös kestävä eikä haittaa, jos se on kivan näköinenkin. Kuvassa vaaleansininen 69 cm IT Oslo -matkalaukku

Matkalaukun vyö on tarpeellinen lisä matkalaukun ympärille, löydät meiltä esimerkiksi Go Travel 177 matkalaukkuvyön.

Aurinkovoide – muista hankkia tarpeeksi ison suojakertoimen sisältävä tuote. Esimerkiksi Garnierin Ambre Solaire Advanced Mist suihkeessa suojakerroin on 50.

After Sun -voide, joka rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Pirkka After Sunissa on erinomainen hinta-laatusuhde.

Huulirasva uv-suojalla. Esimerkiksi Blistexin Protect Plus SK30 -huulivoide sopii moniin sääolosuhteisiin, muun muassa kuumuutta ja kylmyyttä vastaan.

Käsidesi. Pöpöt tarttuvat helpommin lämpimässä. Pirkka Käsihuuhde on pakattu kätevän kokoiseen pieneen pulloon.

Puhdistusliinat, jos saniteettitiloja ei aina ole lähettyvillä. Savetin Sensitive & Touch -liinat sopivat herkkäihoisellekin.

Meikinpoistoliinoilla saa nopeasti meikit pois iholta. Garnier Micellar Cleansing -liinat käy myös herkkäihoisille.

Aurinkolasit. Silmätkin tarvitsevat suojausta.

Kuivashampoo, jolla hiukset saa nopeasti ja helposti puhtaan näköisiksi. Lisäksi muotoilu hoituu kätevämmin kuivashampoota käytettäessä. Batisten kuivashampoot vähentävät hiusten rasvaisuutta.

Minigrip-pusseja. Pakkaa lentokoneen matkustamoon mukaan otettavat nesteitä sisältävät pakkaukset pusseihin. Lisäksi muutkin nestemäisessä muodossa olevat tuotteet kannattaa pakata pusseihin, etteivät ne sotke vaatteita matkalaukussa.

Talkki. Lämpimässä ilmassa jalat hikoilevat nopeammin. Kaada pieni kerros talkkia kengän pohjalle, jolloin talkki imee enimmän kosteuden itseensä.

Hyvät kengät ovat tarpeen lomakohteeseen tutustuttaessa. K-citymarketeissa on saatavilla useita eri kenkämalleja käyttötarkoituksen mukaan, koko perheelle.

Kiva uimapuku niin vesileikit tuntuvat entistäkin hauskemmilta.

Vinkit talviselle lomalle

Pakkasvoide. Lumenen SOS-voide on tarkoitettu kuivalle, karhealle ja ärtyneelle iholle.

Vitalis-voide. Sopii erityisesti kasvoille ja käsille, mutta sitä voi käyttää myös muuallakin iholla. Erityisen hyvä pakkasen korventamalle iholle. Mahtuu kätevästi ulkoilutakin taskuun.

Kerrasto kannattaa pukea ihon ja päällysvaatteiden väliin. Esim. Catmandoo Jace -kerrastot ovat toimiva vaihtoehto.

Lämpimät hanskat ja pipo. K-citymarketeissa on tarjolla useita eri malleja ja värejä, joista jokainen voi valita mieluisimman.

Toppapuku pakkasten varalle. Toppavaatteita on saatavilla moneen eri käyttötarkoitukseen. Kysy rohkeasti myyjältä apua toppavaatteiden valinnassa!

Älypuhelimen suojakotelo. Puhelinta on hyvä pitää kotelossa, koska se ei pidä pakkasesta.

Powerbank-varavirtalähteen avulla saa kätevästi ladattua puhelimen ilman verkkovirtaa ja lomakuvien räpsiminen voi jatkua.

Termospullo tai muki, jotta voi hörpätä lämmintä juomaa vaikka hiihtoretken tiimellyksessä. Esimerkiksi Airamin terästermospullo on pitkäikäinen hankinta.

Luistimet, pulkka, liukuri ja sukset. Hyvät välineet takaavat onnistuneen loman. Kuvassa oranssi Stiga Snow Rocket 110 Twintale liukuri.

Talvikengät. Vedenpitävät talvikengät takaavat mukavuuden säässä kuin säässä. Valitse vaikkapa laadukkaat Halti Amatri -trekkingkengät (miehille ja naisille).

Matkalle ajanvietteeksi K-citymarketista löydät monipuolisesti aikakauslehtiä, ristikoita, kirjoja ja pokkareita, joiden parissa auto- tai lentomatka sujuu mukavammin.

K-citymarket Pori Puuvillan väki toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Tilaa henkilökohtaiset edut

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.