Koti kisakuntoon

Mille joukkueelle tai maalle sydämesi sykkii jalkapallon ja jääkiekon arvokilpailuissa? Jos kisalippu jäi hankkimatta, pääset lähimmäs kisatunnelmaa tuomalla sen kotiisi. 

Urheilujuhla on kuumimmillaan ja samba soi. Katsomot pursuavat ihmisiä ja värejä. Torvet soivat ja virallinen kisabiisi tanssittaa aamusta iltaan.

Todellisia yllättäjiä, huikeita hattutemppuja, kardinaalimunauksia, suuria tunteita, voittajia ja häviäjiä. Urheilukisojen tapahtumia on mahdotonta ennustaa etukäteen – niin monta erilaista tarinaa mahtuu suuriin urheilujuhliin.

Kisakatsomot elävät ympäri maailmaa. Omassa kaveripiirissä voi laittaa kisaveikkaukset tulille ja kokoontua katsomaan pelit omaan katsomoon! Kansainväliset naposteltavat tai vaikka jalkapallokentällinen mokkapaloja pitävät huolen penkkiurheilijoiden energiantarpeesta.

Hyvä kuva ja ääni tekevät tunnelman

Mitä terävämmältä näytöltä kisat pääsee aistimaan, sitä varmemmin liukutaklaukset tuntuvat kotikatsomossa asti. K-Citymarketista saat kisakatsomon tarpeisiin sopivimmat televisiot: Full- ja Ultra HD-näyttöjä löytyy useammassa tuumakoossa ja lisäominaisuuksia, kuten internet tai parempi äänentoisto, on saatavissa iso liuta.

Vai onko mielessäsi ollut jo kauemmin videotykki, jolla tuot sporttibaarin tunnelman kotisohvallesi? K-Citymarketista löydät myös tyylikkäimmät projektorit vahvoilla resoluutioilla. Kaveripiiriä hemmotellaan, kun matsi pyörii terävänä koko seinän leveydeltä.

Kisakatsomon fiiliksen viimeistelet kotiteatterilla ja kaiutinsarjoilla, jotka kuljettavat yleisön kiihkeän pauhun Riosta asti. Niiden välityksellä ei voi huutaa takaisin, mutta hyvä niin – naapurisi ei välttämättä olekaan jalkapallofani (vielä). 

Eikö duunivuoro osunut matsin kanssa yksiin? Ei hätää! Tallentava digiboksi pitää ottelun kiemurat säilössä sopivaan hetkeen asti – kunhan pystyt välttelemään lopputuloksen paljastavia otsikoita!

¡GOOOOOOOOOOOOOL!

Lue myös:

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.