LEGO DUPLO -sovellukset

LEGO DUPLO -sovellukset tarjoavat hauskaa puuhaa perheen pienimmille! Tutustu sovelluksiin alla ja lataa ne App Storesta tai Google Playsta*.

LEGO DUPLO Forest - tutki upeaa luontoa

LEGO DUPLO Forest on suloinen matkatarina ja rakennuspeli taaperoille. Sen tähtinä on kaksi DUPLO-maskottia, Pupu ja Kirahvi.

Auta iloisia ystäviä ja metsän eläimiä, kun he rakentavat, ajavat, purjehtivat, kalastavat ja retkeilevät metsän halki viedäkseen lahjoja ja herättääkseen ystävänsä Karhun, joka nukkuu talviunta.

Lataa App Storesta

Lataa Google Playsta

LEGO DUPLO Food - avaa oma ruokakoju

Hanki LEGO DUPLO Ruokakoju ja aloita kaupankäynti! Rakenna ja tarjoile jäätelöitä, kakkuja ja hampurilaisia iloisille ja nälkäisille asiakkaille, kuten Pupulle ja Kirahville. Pakkaa ja säilytä ruoat oikeilla paikoilla ja muista siivota jälkesi, kun työvuorosi päättyy!

Pelin ideana on toimittaa asiakkaan tilaus oikein yrityksen ja erehdyksen kautta. Pelissä on kirkkaita värejä ja tuttuja muotoja, mikä tekee tästä lapsen varhaisten päättelytaitojen kehitystä edistävästä pelistä hauskan.

Lataa App Storesta

Lataa Google Playsta

LEGO DUPLO Train - seikkaile pitkin poikin maata

Kaikki mukaan! Taaperosta on hauska leikkiä LEGO DUPLO -veturinkuljettajaa ja ottaa kyytiin rahtia, rakentaa siltoja, pitää silmällä pysähtymismerkkejä, auttaa matkustajat turvallisesti määränpäähän, tankata, rakentaa uutta rataa ja ohjata juna yllätyksiä täynnä olevan maiseman halki.

Junat kiinnostavat kaikenikäisiä lapsia. LEGO DUPLO -junien avulla taaperot oppivat päättelytaitoja, kun he ennakoivat, minne menevät ja mitä tekevät seuraavaksi, jotta kaikki tavarat ja matkustajat löytävät perille.

Leikki-idea: Leiki tavarajunan avulla yksinkertaista muistipeliä lapsesi kanssa. Etsi junaan erilaisia hauskoja lasteja. Anna lapselle hetki aikaa painaa lasti mieleensä. Peitä lasti ja katso, miten monta asiaa lapsesi muistaa. Lisää yksi tavara kerrallaan tai vuorottele ja katso, miten pitkälle pääsette!

Lataa App Storesta

Lataa Google Playsta

Lisää LEGO DUPLO -sovelluksia löydät täältä >>

*) Kaikki LEGO DUPLO -sovellukset ovat ilmaisia eikä niissä ole sovelluksessa tehtäviä ostoksia, kolmansien osapuolien mainoksia tai linkkejä muihin sivustoihin.

Seikkaile LEGO DUPLO -sovelluksissa

Tilaa henkilökohtaiset edut

Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Uutta syksyyn

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.