Sisusta kotisi valoilla- valaisimet ja kausivalot kotiin

Kodin valaistus vaikuttaa sekä kodin toiminnallisuuteen että tunnelmaan. Pienikin valaisin tuo sisustukseen kerroksellisuutta ja luo kotiin uutta tunnelmaa. Poimi alta vinkit kodin valaisuun ja luo kodistasi kutsuva paikka pimeneviin syysiltoihin.

Näin valitset täydellisen valaisimen

Mieti mihin tilaan ja tarkoitukseen valaisinta tarvitaan. Tarvitsetko kohdistettua valoa esimerkiksi työskentelyyn vai pehmeää tunnelmavalaistusta?

Ota huomioon kotisi sisustustyyli ja valitse omaan tyyliisi sopiva valaisin.  

Pöytävalaisimet tarjoavat pehmeän, paikallisen hehkun, joka sopii täydellisesti viihtyisiin kulmiin, työvaloksi tai yöpöydälle. Haluatko tuoda lastenhuoneeseen tunnelmaa valosarjalla vai lisätä olohuoneeseen epäsuoraa tunnelmavalaistusta? Valaisimen tai varjostimen pinta sekä muoto vaikuttavat siihen minkälaista valaisimen valo on, hajoaako valo pehmeästi vai onko valo jyrkempää. 

Kauniit kausivalot koristavat kodin

Kausivaloilla saat säihkettä kodin eri huoneisiin. Makuuhuoneessa kausivalot voivat olla vaihtoehto yöpöytävalaisimille. Luo maaginen tunnelma lastenhuoneeseen ripustamalla kattoon ihanan väriset pallovalaisimet tai luo hauskoja muotoja seinillä olevilla valoilla. Kausivaloilla voit kaunistaa olohuoneen kirjahyllyjä, somistaa isoa lasimaljakkoa tai lyhtyä. Kiedo sarja valoja suureen huonekasviin. Valosarjat sopivat täydellisesti myös juhlien koristeluun. Sisäkäyttöön tarkoitetuista valosarjoista osa toimii muuntajalla ja osa paristoilla.

Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %
Plussa-etu -30 %

Käytäthän kiinnityksessä oikeita koukkuja, pidikkeitä tai teippejä, että seinäsi ja huonekalusi pysyvät siisteinä. Ja hei, tiedämme, että olet ympäristötietoinen, joten älä unohda sammuttaa valoja, kun et käytä niitä.

Lasten huoneeseen ihania valaisimia:

Sinulle sopivat energiatehokkaat valaistusvaihtoehdot

LED-lamput eivät ole vain ympäristöystävällisiä, vaan niitä on myös laaja valikoima värejä ja voimakkuuksia. Värilämpötila mitataan kelvin-asteikolla, voimakkuus lumen- asteikolla ja nämä tiedot ilmoitetaan tuotepakkauksessa. Valittavana on monia sävyjä lämpimästä valkoisesta neutraaliin valkoiseen. Tuntuuko, että päivänvalolamppu sopisi tunnelmaasi? Etsi tuotepakkauksesta 6500 kelviniä!

Suomessa tunnetaan valaistuksen merkitys, etenkin vuodenaikojen vaihtuessa. Pienillä valaistuksen valinnoilla tai muutoksilla voi helposti muuttaa tunnelmaa, jos tarve sitä vaatii.

Ja hei, joulunomaiset sesonkivalot saapuvat kauppoihin syyskuun lopussa. Voitko kuvitella, millaista juhlatunnelmaa ne tuovat kotiisi?

Tutustu K-Citymarket.fi sesonkivalot >