Maksutavat

Monipuoliset maksutavat K-Citymarket.fi-verkkopalvelussa

Verkkomaksu

Verkkokaupassa voit maksaa seuraavien pankkien verkkomaksulla: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP-Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken.

Kun olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt verkkokaupan sivuilta hetkeksi verkkopankkiin suorittamaan maksun. Onnistuneen maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Myyjänä näkyy Kesko Oyj. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä. Tietosuojasta ja tietoturvasta voit lukea tarkemmin täältä.

Korttimaksu: Mastercard ja Visa

Verkkokauppaostokset voit maksaa suomalaisten pankkien myöntämillä Mastercard- ja Visa-maksukorteilla, kun olet rekisteröinyt korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioithan, että kortillasi saattaa olla turvaraja verkko-ostoksia varten. Turvarajan tarkistaminen ja muokkaaminen onnistuu verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. 

Voit maksaa verkkokaupassa sekä debit- että credit-ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Debit-puolella maksettaessa maksu veloitetaan pankkitililtäsi ja credit-puolella maksettaessa osto laskutetaan luottotililtäsi. 

Credit- ja debit-kortti: Sekä credit- että debit-ominaisuuksilla varustetulla yhdistelmäkortilla voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit-numeroa, joka on kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. CVV/CVC-tarkistusluku on kolme merkkiä pitkä ja löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Käytä debit-kortin numeroa, kun haluat maksaa pankkitililtäsi, joka löytyy korttisi kääntöpuolelta vasemmasta alakulmasta: ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV/CVC-tarkistuslukuna.

Credit-kortti: Maksaessasi credit-ominaisuudella varustetulla kortilla ostos veloitetaan luottotililtäsi, kun käytät kortin credit-numeroa, joka on kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Kolminumeroinen CVV/CVC-tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Debit-kortti:Maksaessasi debit-ominaisuudella varustetulla kortilla veloitetaan ostokset suoraan pankkitililtäsi käyttämällä kortin debit-numeroa, joka on kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Kolminumeroinen CVV/CVC-tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Maksukorteilla maksaminen verkkokaupassa tapahtuu Nets-maksupalvelun tuottajan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Keskolla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Tietosuojasta ja tietoturvasta voit lukea tarkemmin täältä.

Mobiilimaksaminen: MobilePay

Verkkokaupassa voit maksaa helposti myös MobilePay-mobiilimaksulla. Ennen ensimmäistä verkkokauppaostosta verkkomaksamisen tulee olla aktivoituna MobilePayssä. Lue lisää MobilePayn sivuilta.

Svea Bankin lasku & erämaksu

Svea Bank tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla tai erissä erämaksuna. Svea Bankin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakiessasi luottoa annat suostumuksesi sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Svea Bank tarkistaa lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun puh. 09 4242 3330 (ma-to 8-18, pe 8-17) tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Lasku: valitessasi maksutavaksi Svea Bankin laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Laskun maksimiostoraja on 4000 euroa ja lasku toimitetaan sinulle sähköpostitse. Laskun maksutapalisä on 3,65€ ja se lisätään verkkokaupassamme tilauksen summaan. Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta Svea Bank veloittaa 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Lasku on valittavissa yli 5 euron tilauksille. Avoimet laskusi näet Svean omat sivut -palvelusta.

Erämaksu: Svea Bankin erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan Svean palvelussa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Erämaksun minimiostoraja on 50€ ja maksimiostoraja on 4000 euroa. Lasku erämaksusta toimitetaan sinulle sähköpostitse. Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta. Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset europpalaiset kuluttajaluottotiedot

K-Plussa

Myös verkkokauppaostokset (tuotteet ja toimituskulut) kerryttävät Plussa-pisteitä. Plussa-pisteet saat, kun syötät Plussa-korttinumeron verkkokaupan kassalla ”Plussa-kortin numero” -kenttään tai tunnistaudut verkkokaupassa K-Tunnuksella, johon on liitetty Plussa-talouden tiedot. Verkkokauppaostoksia ei voi maksaa K-Plussa Maksuaika -kortilla. Verkko-ostokseteivät kerrytä maksutapaetua. 

Huomioithan, että maksaessasi Plussa-ominaisuudella varustetulla maksukortilla verkkokaupassa, ei Plussa-tieto automaattisesti rekisteröidy, vaan sinun on syötettävä Plussa-kortin numero sille varattuun kenttään tai tunnistautua palveluun K-Tunnuksella, johon on liitetty Plussa-talouden tiedot.

Verkko- ja korttimaksujen palautus

Kun palautat tilaamiasi tuotteita, hyvitetään maksu alkuperäisellä tilauksella käytetyllä maksutavalla. Hyvitys maksetaan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Saat erillisen sähköpostiviestin, kun palautus on käsitelty ja palautus maksettu.

Mikäli olet maksanut tilauksen S-Pankin tai Ålandsbankenin tililtä ja palautat tuotteita, tapahtuu maksunpalautus seuraavasti: saat sähköpostiviestin, jossa pyydetään tilinumeroasi maksunpalautusta varten. 

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi