Takuu ja virhevastuu

Ohjeistus takuusta K-Citymarket.fi-verkkopalvelussa

Täältä löydät tarkempaa tietoa takuuhuoltoon liittyen. Mikäli tuotteelle tarjotaan valmistajan myöntämä takuu, toimii tilausvahvistus takuutodistuksena. Ostajalla on lain mukaiset oikeudet eikä valmistajan mahdollisesti myöntämä takuu rajoita näitä oikeuksia. 

Takuu- ja huoltoasiat järjestyvät nopeiten ottamalla yhteyttä suoraan valmistajaan. Tarkista ohjeet valmistajan tai maahantuojan verkkosivuilta. 

Mitä takuu kattaa ja ei kata? 

Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet, mutta ei normaalia kulumista tai fyysisiä vaurioita. 

Takuu ei esimerkiksi kata haljennutta näyttöä tai iskuja näytössä, vedestä ja muusta nesteestä aiheutuneita vaurioita eikä vaurioita, jotka ovat aiheutuneet virheellisestä käytöstä tai asennuksesta. Monissa tuotteissa on kuluvia osia, jotka tulee säännöllisesti vaihtaa. Takuu ei kata tällaisia vaihdettavia ja kuluvia osia, vaan varaosat on ostettava itse. Tapaturmat ja ulkoisen voiman aiheuttamat vauriot eivät myöskään kuulu takuun piiriin. 

Tuotteen vian korjaus ei kuulu takuun piiriin tai jälleenmyyjän virhevastuuseen, mikäli vika on aiheutunut takuuehtojen vastaisesta menettelystä tai laiminlyönnistä, kuten käyttö-, huolto- tai asennusohjeiden noudattamatta jättämisestä. Huolto ei vastaa kadonneista tiedostoista. Asiakkaan on itse otettava varmuuskopiot tallenteista. Ainoastaan maahantuojan valtuuttama huolto määrittelee, kuuluuko asiakkaan ilmoittama vika takuun piiriin.

Tarkastusmaksu peritään asiakkaalta myös niissä tapauksissa, kun huolto ei löydä laitteesta mitään vikaa. Mikäli asiakas päättää korjauttaa vian, veloitetaan asiakkaalta korjauksesta aiheutuneet kustannukset (korjauskulut ja rahti-/lähetyskulut). Tuotteen tarkastuskustannuksia ei tällöin erikseen veloiteta.

Jokainen takuuasia käsitellään tapauskohtaisesti. 

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme kaikissa takuuseen liittyvissä kysymyksissä 

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi