Toimitustavat

Monipuoliset toimitustavat K-Citymarket.fi-verkkopalvelussa

Toimituskulut

Tilauksesi toimituskulu määrittyy valitsemasi toimitustavan perusteella. Näet kassalla tilauksellesi tarjottavat toimitusvaihtoehdot. Riippuen tilauksen sisällöstä, kaikkia alla mainittuja toimitustapoja ei välttämättä ole tarjolla. 

  • Nouto pakettiautomaatista tai noutopisteeltä 5,90 € (ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille)
  • Kotiinkuljetus 12,90 €
  • Erikoistoimitettava kotiinkuljetus (mm. isokokoiset ja painavat tuotteet) 19 € / 29 € / 49 €

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on keskimäärin 2–4 arkipäivää. Huomioithan, että esimerkiksi kampanjat ja juhlapyhät voivat pidentää toimitusaikaa. Kesko ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle. Jos et ole saanut saapumisilmoitusta lähetyksestä 7 arkipäivän kuluessa tilauksen tehtyäsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme

Toimitustapa

Postin palvelupiste tai pakettiautomaatti 

Pakettitoimituksen etenemistä voit seurata Postin JJFI-alkuisen seurantakoodin kautta. Seurantakoodin saat sähköpostiisi, kun paketti on lähtemässä varastolta. 

Lähetys toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen, ja saat tästä Postilta erillisen saapumisilmoituksen. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta.  

Jos valitsemasi pakettiautomaatti on täynnä tai lähetys on kooltaan automaattiin liian suuri, ohjataan tilaus lähinnä olevaan vapaaseen mahdolliseen paikkaan. Huomioithan lisäksi, että taloyhtiöiden yksityiset pakettiautomaatit ovat vain kiinteistössä asuvien käytössä. 

Matkahuollon palvelupiste tai pakettiautomaatti 

Pakettitoimituksen etenemistä voit seurata Matkahuollon 00-alkuisen seurantakoodin kautta. Seurantakoodin saat sähköpostiisi, kun paketti on lähtemässä varastolta. 

Lähetys toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen ja saat Matkahuollolta erillisen ilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystäsi 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. 

Paketin ollessa liian suuri automaattiin tai automaatin ollessa täynnä, paketti ohjataan toiseen lähellä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen. Vastaanottaja saa tiedon muutoksesta saapumisilmoituksessa. 

Kotiinkuljetus (Posti) 

Kotiinkuljetuksen toimitusajankohdan pystyt valitsemaan pääkaupunkiseudulla sekä tietyillä Turun ja Tampereen jakelualueilla toimitusaikakyselyssä, johon saat linkin tekstiviestinä, sähköpostina tai OmaPosti sovelluksessa. Muilla alueilla saat toimitusajan sopimisesta puhelinsoiton etukäteen. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkipäivisin klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset jaetaan perille pääsääntöisesti klo 16/17 mennessä. 

Kotiinkuljetuspalvelu ei sisällä palautuksia, joten mahdollisessa palautustilanteessa tulee lähetys toimittaa Postin toimipisteelle. Erikoistoimitettavissa tuotteissa (esim. isokokoiset ja painavat tuotteet), ole yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi tuotteen palautuksesta. Huomioithan, että palautustilanteissa emme hyvitä kotiinkuljetuksesta perittyä maksua. 

Kotijakelu (Matkahuolto) 

Kun kotiinkuljetettava lähetys on valmiina toimitettavaksi, Matkahuolto lähettää sinulle viestin ja pyytää sopimaan toimitusajan. Matkahuolto toimittaa lähetyksen ovelle sovittuna ajankohtana, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vastaanottajan luvalla ja vastuulla lähetys voidaan jättää ovelle ilman erillistä kuittausta. 

Kotiinkuljetuspalvelu ei sisällä palautuksia, joten mahdollisessa palautustilanteessa tulee lähetys toimittaa Matkahuollon toimipisteelle. Erikoistoimitettavissa tuotteissa (esim. isokokoiset ja painavat tuotteet), ole yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi tuotteen palautuksesta. Huomioithan, että palautustilanteissa emme hyvitä kotiinkuljetuksesta perittyä maksua.

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi