Biozell - viisi vinkkiä onnistuneeseen hiusten kotivärjäykseen

UUTTA! Biozell Nordic Color -kestovärisarja yhdistää intensiivisen värin luonnolliseen lopputulokseen. Innovatiivinen kotimainen hiusvärisarja tarjoaa hellävaraisen, ammoniakittoman ja hajusteettoman vaihtoehdon, joka ei ainoastaan värjää hiuksia, vaan myös hoitaa niitä.

Intensiivinen väri ja hoitavat ainesosat samassa paketissa

Biozell Nordic Color -kestovärit ovat ihanteellisia, kun tavoitteena on saada syvä väri säilyttäen lopputulos luonnollisena. Uusi hiusvärisarja sopii jokaiselle hiustyypille, olipa sitten tavoitteena peittää tyvikasvua tai korostaa oman luonnonvärin kauneutta.

Hiusvärisarjan erityinen voima piilee sen koostumuksessa, joka sisältää korkealaatuisia hoitavia ainesosia, kuten rypsi- ja jojobaöljyjä. Ne kosteuttavat samanaikaisesti hiuksia sekä hiuspohjaa, auttaen samalla väriainetta tunkeutumaan syvälle hiuskuituun. Hoitavat ainesosat myös parantavat hiusvärin kestoa ja intensiteettiä. Uutuusvärien avulla on siis mahdollista nauttia kiiltävistä, kosteutetuista ja elinvoimaisen näköisistä hiuksista väristä riippumatta.

Biozell Nordic Color KCM nettiartikkeli - Kuva 1

Kuinka sitten onnistua kotivärjäyksessä? Lue alta viisi vinkkiä kotivärjäykseen:

  1. Pese hiuksesi ennen värjäystä syväpuhdistavalla shampoolla, jotta saat hiuksista pois kaikki metallijäämät, kuten raudan, kuparin ja kloorin. Esimerkiksi Biozell Syväpuhdistava shampoo on loistava tuote tähän.
  2. Pyri välttämään hiustenpesua kuitenkin pariin päivään ennen värjäystä, sillä hiuspohjan oma rasva ja öljyt suojaavat sitä ja väri myös levittyy tasaisemmin.
  3. Mikäli pohdit, tarvitsetko yhden vai kaksi pakkausta väriä, valitse varmuuden vuoksi kaksi
  4. Sama juttu sävyjä mietittäessä – mikäli pohdit kahden sävyn välillä, valitse vaaleampi
  5. Aloita värjäys aina tyvestä ja etene latvoja koti
Biozell Nordic Color KCM nettiartikkeli - Kuva 2

Psst! Biozell Nordic Color -kestovärit ovat yhteensopivia Biozell Color Mask – ja Color Tech -sävytteiden kanssa, millä voit ylläpitää upeaa hiustesi elinvoimaista hehkua pidempään!

Biozell Nordic Color KCM nettiartikkeli - Kuva 3

Muistathan lukea käyttöohjeet ja turvallisuusohjeet huolellisesti aina ennen värjäyksen aloittamista!