Hehkua ja heleyttä – näin meikki pysyy koko illan

Kauniin juhlameikin salaisuus on puhdas ja hyvin pohjustettu iho.

1. Puhdista hyvin

Meikki toimii parhaiten ­puhtaalla iholla. Myös hoitotuotteet imeytyvät siihen paremmin. Voit valita puhdistusaineeksi emulsion, vaahdon, veden, geelin tai öljyn. Tunnistat sopivan tuotteen siitä, kun iho tuntuu pesun jälkeen puhtaalta ja sileältä eikä sitä kiristele. Muista pyöritellä putsaria iholla parikymmentä sekuntia, jotta se ehtii tehota. Kuivalle iholle sopii hyvin vedetön pesu puhdistusöljyllä. Viimeistele puhdistus kosteuttavalla kasvovedellä.

2. Panosta pohjustukseen

Kosteutettu ja hyvin pohjustettu iho näyttää luonnollisen raikkaalta.

Levitä iholle kosteutusvoiteen jälkeen meikinpohjustusvoide. Se tasoittaa ihon väriä, häivyttää epäpuhtauksia ja lisää meikin kestoa. Taputtele pieni määrä tuotetta kasvojen iholle sormenpäillä. Anna sen imeytyä noin minuutin ennen meikkivoiteen levittämistä.

3. Muista viimeistely

Kasvosuihke sopii loistavasti meikin viimeistelyyn. Se virkistää ja kosteuttaa ihoa välittömästi. Lisäksi suihketta voi käyttää pitkin iltaa ihon hehkun herättelemiseen. Vinkki: käytä kosteuttavaa kasvosuihketta meikin pohjustuksessa. Suihkuttele tuotetta puhtaalle iholle ja levitä päälle kasvovoide. Voit myös suihkia tuotetta kosteaan meikkisieneen ennen meikkivoiteen levittämistä. Lisähehku on taattu!

Näillä tuotteilla saat ihosi hehkumaan: