Hiukset helposti juhlakuntoon – lisää väriä ja koristeita

Jos haluat muuttaa tyyliäsi tai piristää hiustesi sävyä, kokeile kotiväriä. Valitse tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. Tee valmistelut huolella ja noudata tarkasti pakkauksen ohjeita!

1. Kestoväri

MIKÄ? Monille tuttu kestoväri imeytyy hapetteen avulla hiuksen sisälle. Väri pysyy hiuksissa eikä lähde pesemällä.

KENELLE? Suuria ja pysyviä muutoksia toivovalle. Kestovärillä muutut blondista bruneteksi ja värjäät tyvikasvun piiloon. Osa tuotteista auttaa myös peittämään harmaita hiuksia.

VINKKI Noudata tarkasti pakkauksen ohjeita. Muista tehdä herkkyystesti, käyttää käsineitä sekä suojata iho ja vaatteet.

2. 2-in-1-hiusvärisetti

MIKÄ? Hiusvärisetti sisältää kaksi tuotetta: tehokkaan vaalennusaineen ja suoravärin, joka antaa hiuksiin kirkkaan värin lisäksi kiiltoa.

KENELLE? Setti sopii rohkeaa muutosta kaipaavalle. Suoraväri kestää hiuksissa useita pesuja ja haalistuu vähitellen pois. Jos yksi sävy ei miellytä, voit testata toista.

VINKKI Suoraväri loistaa vaaleassa tukassa. Ohjeissa muistutetaan, että vaalennus on pakollista ennen sävytystä.

3. Hoitava sävyte

MIKÄ? Monitoimituote paitsi sävyttää myös hoitaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Sävyte sopii parhaiten värjätyille hiuksille. Sävy pysyy useita pesukertoja.

KENELLE? Sinulle, joka haluat syvyyttä tai uutta twistia omaan hiusväriisi. Saat hiuksiisi helposti esimerkiksi oranssin tai kuparin sävyjä.

VINKKI Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta. Muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.

4. Sävyttävä sampoo

MIKÄ? Sävyttävä sampoo on värjättyjen hiusten luottohoitaja. Se auttaa väriä säilymään kauniin kiiltävänä. Sävy kestää useita pesuja.

KENELLE? Kun hiuksesi kaipaavat pientä virkistystä. Sävyttävä sampoo sopii päivittäiseen käyttöön. Se puhdistaa, hoitaa ja suojaa hiusta. Sävy on valmis muutamassa minuutissa.

VINKKI Mitä pidempään annat sampoon vaikuttaa hiuksissa, sitä voimakkaampi sävystä tulee.

Kruunaa kampaus hiuskorulla

Näyttävillä pinneillä tuot juhlafiilistä myös lyhyeen tukkaan. Älä pihistele pinnien määrässä! Sähäkkä panta pelastaa kiireisen lähdön. Se sopii loistavasti polkkatukkaan, jossa on keskijakaus. Jos sinulla on pitkät kutrit, sido hiusklipsillä vain puolet hiuksista taakse. Kaunis hiuskoru pitää suortuvat kurissa ja kerää katseita.