L300 Pro-Retinol apteekkilaatuinen ihonhoitosarja ikääntymisen merkkejä vastaan 

Apteekkikosmetiikan kriteerit täyttävä L300 Pro-Retinol- ihonhoitosarja on hajusteeton ja dermatologisesti testattu.  Pro-Retinol -tuotteiden vaikutus on juonteita silottava, ihoa uudistava ja kiinteyttävä sekä kosteuttava ja ravitseva. 

 

PRO-RETINOL ULTRA RESTORE OIL SERUM -KASVOSEERUMI 

Riippuen ihotyypistä voit käyttää tuotetta joko yksinään kasvoöljyn tavoin tai laittaa sitä voiteen alle seerumin tapaan. Vedetön seerumi jättää ihon samettisen pehmeäksi. Seerumin vaikuttavia aineita ovat pro-retinolin ohella leväuute, kauraöljy ja rypsiöljy.  

PRO-RETINOL FIRMING EYE & LIP -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 

Silmänympärysvoide on koostumukseltaan hyvin imeytyvä ja tuntuu iholla pehmentävältä ja suojaavalta. Sisältää vaikuttavina aineina pro-retinolia, leväuutetta sekä kauraöljyä. Aineosina mukana myös muiden muassa skvalaania, peptidejä, keramideja sekä seitsemän rohdoskasvin yhdistelmä. 

Vinkki: Voide sopii silottamaan myös huultenympärysjuonteita.  

PRO-RETINOL RENEWING DAY CREAM SPF 15 -PÄIVÄVOIDE 

Päivävoiteen miellyttävästi levittyvä koostumus tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Hoitavina ainesosina ovat pro-retinoli, leväuute, kauraöljy sekä ihoa ravitsevat ja kosteuttavat keramidit. Muiden muassa allantoiini ja beeta-glukaani täydentävät koostumusta. Voiteessa on lisäksi SPF 15.  

PRO-RETINOL RECOVERY NIGHT CREAM -YÖVOIDE 

Täyteläisen yövoiteen pro-retinolin, peptidien ja leväuutteen yhdistelmä kiihdyttää kollageenituotantoa sekä auttaa ihoa uusiutumaan ja palautumaan yön aikana. Kauraöljy kosteuttaa. Mukana myös muiden muassa auringonkukka- ja akaasiavahaa.  

Tutustu tuotteisiin: