Lumenen CC meikkivoide 10 vuotta!

Lumenen rakastetuin meikkivoide täyttää 10 vuotta

Lumenen rakastettu CC Color Correcting meikkivoide täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Lumene CC meikkivoide on kevyen tuntuinen ja puolipeittävä meikkivoide, joka vähentää punaisuutta ja tasoittaa ihon sävyä luoden tasaisen, heleän lopputuloksen. Se sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa laajan sävyvalikoiman, mikä onkin tehnyt siitä monen meikkipussin luottotuotteen.

Tapasimme pitkäaikaisia CC meikkivoiteen käyttäjiä CC meikkivoiteen juhlavuoden kunniaksi ja kuulimme heidän ajatuksiaan. Nämä kolme asiaa tekevät Lumene CC meikkivoiteesta heidän suosikkinsa:

LUMENE CC-Foundation digiartikkeli visual1 680x450

1. Tasoittaa punaisuutta

”Se poistaa punaisuutta iholtani, joka on tyypillisesti aika pinkin värinen.”

Tiesitkö, että myös Lumene meikkituotteista löydät ainutlaatuisia pohjoisen luonnon raaka-aineita? Lumene CC meikkivoiteessa on hyödynnetty ihon sävyä tasoittavaa pohjoista puolukkaa. Yhdessä puolipeittävän koostumuksen kanssa, CC meikkivoide peittää ihon sävyn epätasaisuuksia ja punaisuutta luoden tasaisen lopputuloksen. Tasoittavasta vaikutuksesta on ollut hyötyä myös couperosan tai talvipakkasen punoittamalle iholle.

LUMENE CC-Foundation digiartikkeli visual2 680x450

2. Kevyt ja heleä lopputulos

”Se tuntuu kuin laittaisi kosteusvoidetta kasvoille ja antaa aivan todella upean hehkun.”

Lumene CC meikkivoide sisältää kosteuttavaa pohjoista lähdevettä, minkä johdosta se tuntuu kevyeltä iholla ja levittyy tasaisesti käsin, meikkisienellä tai meikkisiveltimellä. Yhdessä puolipeittävän koostumuksen kanssa, se jättää kasvoille luonnollisen hehkuvan lopputuloksen. CC meikkivoide on helppo levittää nopeasti kasvoille aamuisin tai ehostamaan kasvoja kesken päivää.

LUMENE CC-Foundation digiartikkeli visual3 680x450

3. Kattava sävyvalikoima

”Mä käytän sitä päivittäin ja se on ehkä ainoa meikkivoide, joka oikeasti sopii mun ihonsävyyn.”

Lumene CC meikkivoiteesta löydät yhteensä 10 sävyvaihtoehtoa. Sävyvalikoiman johdosta moni kuluttaja on löytänyt itselleen sopivan ja luotettavan meikkivoiteen, joka toimii ihotyypistä riippumatta.

CC tuoteperheestä löydät myös Lumene CC Color Correcting pohjustusvoiteen, peitevoiteen ja puuterin. Tutustu CC meikkivoiteeseen ja muihin tuotteisiin:

Ilmainen toimitusyli 59€ pakettiautomaattitilauksiin
Monipuoliset maksutavatnyt myös lasku tai erämaksu
Palautusaika30 päivän palautusoikeus
Asiakaspalvelussammesaat aina palvelua suomeksi