Palauta ihosi nuorekkuus

Palauta ihosi nuorekkuus uudella Lumene Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljyllä! 

Ikääntyvän ihon tarpeisiin 

LUMENE Nordic Bloom [Lumo] ja [Lumo] Vitality -tuotteet on kehitetty kaikkiin ikääntyvän ihon tarpeisiin. Pohjoisten marjojen hellävaraista pre-retinolia ja kiinteyttävää pohjoista puolukkauutetta sisältävät Nordic Bloom [Lumo] -tuotteet silottavat ja kiinteyttävät ihoa samalla tasoittaen sen sävyä ja pintarakennetta. Tuotteet edistävät ihon kosteustasapainoa ja häivyttävät juonteita ja ryppyjä. Ihosta tulee sileämpi, kiinteämpi ja säteilevämpi. Ihonhoitosarja on kehitetty ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin noin 30+ -vuotiaille. 

Nordic Bloom [Lumo]  Vitality -tuotteet on puolestaan suunniteltu ravitsemaan ja elvyttämään kuivaa, ikääntynyttä ihoa.  Pohjoisten marjojen pre-retinolia ja pohjoista maitohorsmaa sisältävät tuotteet uudistavat ja silottavat ihoa, palauttaen sen luonnollisen hehkun. Ihonhoitosarja on kehitetty edenneisiin ikääntymisen merkkeihin, erityisesti kuivalle iholle noin 55+ -vuotiaille. 

Nyt Lumo-tuotesarjaa on täydennetty uudella ihoa ravitsevalla Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljyllä. 

UUSI Pre-retinoli kasvoöljy 

Uusi LUMENE Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljy saa ihosi näyttämään pehmeältä, sileältä ja hehkuvalta. Kasvoöljy hoitaa ihoa tehokkaasti ja pehmentää juonteiden ulkonäköä palauttaen ihon nuorekkaan hehkun.   

Kasvoöljy on valmistettu 98-prosenttisesti sivuvirroista kehitetyistä ja 99-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevista raaka-aineista.  Se sisältää öljyjä käsin poimitusta pohjoisesta lakasta, tyrnistä ja puolukasta. Näiden lisäksi se sisältää skvalaania, joka tekee koostumuksesta kevyen, mutta hoitavan. Tämä vegaaninen kasvoöljy on valmistettu Suomessa. 

Paras öljy, jota olen kokeillut.”   **Lainaus kuluttajatutkimuksesta, nainen 51v. 

Kasvoöljyn käyttö ihonhoitorutiinissasi 

Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljyä käytetään ihonhoitorutiinin loppupuolella. Levitä kasvoöljyä aamulla seerumin ja kosteusvoiteen jälkeen, ennen aurinkosuojavoidetta. Iltaisin levitä kasvoöljyä ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena valitsemasi Lumo-seerumin ja -voiteen jälkeen palauttaaksesi ihon hehkun ja pehmeyden yön aikana. Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa 1-2 pisaraa öljyä kämmenellä voiteeseesi luoden erityisen hoitavan koostumuksen.  

1. Kosteuta ihoasi esimerkiksi Nordic Bloom [Lumo] Kimmoisuutta lisäävällä kollageeniseerumilla 30 ml

Lumene Kesko Lumo 680x450 1 – 2

2. Hoida ihoasi esimerkiksi Nordic Bloom [Lumo] Silottavalla & kiinteyttävällä yövoiteella 50 ml tai Nordic Bloom [Lumo] Vitality Silottavalla & elvyttävällä yövoiteella 50 ml 

Lumene Kesko Lumo 680x450 1

3. Ravitse ihoasi uudella Nordic Bloom [Lumo] Pre-retinoli kasvoöljyllä 30 ml 

Lumene Kesko Lumo 680x450 1 – 1

Tutustu tuotteisiin  

Lumene LUMO Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi 30ml
Plussa-etu -25 %
Lumene LUMO Kimmoisuutta lisäävä kollageeniseerumi 30ml
Lumene LUMO Pre-retinoli kasvoöljy 30 ml
Plussa-etu -25 %
Lumene LUMO Pre-retinoli kasvoöljy 30 ml