Macadeia on hetki itselle

Huolellisesti valitut raaka-aineemme ja hoitavat koostumuksemme hemmottelevat niin kehoa kuin mieltä.

Tuoteperheeseen kuuluvat päivittäiseen käyttöön sopivat suihkusaippuat, jotka ihastuttavat hurmaavilla tuoksuilla sekä hellävaraisella koostumuksella.

Rakastatko rentouttavia kylpyjä? Macadeian kylpypallot kosteuttavat ja ravitsevat ihoa sisältämänsä avokadoöljyn, merisuolan sekä eteeristen öljyjen avulla.

Macadeian mineraalipitoiset kylpysuolat taas auttavat kehoa puhdistumaan ja palautumaan. Lämmin kokovartalo- tai jalkakylpy pitkän päivän päätteeksi stimuloi mikroverenkiertoa ja nostaa koko kehon lämpötilaa, se rentouttaa lihaksia sekä parantaa myös puolustuskykyä.

Suihkun tai kylvyn jälkeen on paras hetki rasvata keho, koska voide lukitsee kylvyn jälkeisen kosteuden ihoon. Macadeian hoitavat vartalovoiteet ravitsevat ihoa ja auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Sujauta siis jalat rentouttavaan suolakylpyyn ja anna mielen hetkeksi hiljentyä. Tai laita lempisävelet kylpyhuoneessa soimaan ja herätä keho sekä mieli virkistävällä suihkusaippualla sekä hurmaavan tuoksuisella vartalovoiteella. Luo oma ylellinen Macadeia – hetki ja nauti!

Tutustu tuotteisiin: