Meikkipussin päivitys Max Factorin syksyn uutuuksilla

Ihoa suojaava meikkivoide, ripsiä kohottava ripsiväri ja tuuheutta kulmillesi

Kesän jälkeen syksyn alkaessa on hyvä hetki päivittää meikkipussiin raikkaat, uudet tuotteet. Max Factorin syksyn uutuuksista löytyy muutama täysosuma perusmeikin kulmakiviksi.

Virheetön ja pitkäkestoinen pohja meikillesi

Ei aivan uusi, mutta uudistunut klassikkomme Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 toimii niin pohjustustuotteena, peitevoiteena kuin meikkivoiteenakin - kaikki yhdessä tuotteessa ja nyt siihen on lisätty sinisen valon ja ilmansaasteiden estävä suoja. Näin meikkivoide suojaa ihoasi useilta ulkoisilta tekijöiltä; auringon UVA- ja UVB-säteilyltä, kuumuudelta, kosteudelta, siniseltä valolta ja ilmansaasteilta.

Max Factor digiartikkeli kuvituskuva meikkivoide

Meikkivoiteen Flexi-hold-koostumus liikkuu päivän mittaan ihosi mukana antaen sinulle virheettömän, airbrushed -viimeistelyn, joka kestää jopa 30 tunnin ajan. Sen kevyt koostumus tarjoaa kerrostettavan puolipeittävän tai peittävän lopputuloksen minimoiden ihohuokosten näkymisen ja antaen samalla ihon hengittää. Elämää kestävä vegaaninen meikkivoide, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Max Factor digiartikkeli kuvituskuva meikkivoidesävyjä

Monitoimituote: peitä, kirkasta, häivytä

Uusi Facefinity Multi Perfector Conclear on täydellinen peitevoide niin luonnolliseen "ei meikkiä" lookiin kuin perinteiseen ihon värierojen ja virheiden häivyttämiseen. Ison ja pehmeän applikaattorin avulla peitevoidetta on helppo levittää juuri sinne, minne haluat ja luot kauniin lopputuloksen nopeasti. Valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä vegaaninen peitevoide on puolipeittävä ja kerrostettava.

Häivytä ja tasoita ihon pienet virheet

Kun haluat maksimoida meikkipohjasi tasaisuuden ja haluat virheettömän lookin, joka kestää niin valitse meikin alle uusi Facefinity Universal Primer, joka toimii saumattomasti niin Facefinityn All Day Flawless meikkivoiteen kanssa kuin muidenkin Max Factorin meikkivoiteiden kanssa. Silkinohut ja -kevyt pohjustusaine on huokosia minimoiva ja se antaa kauniin mattapinnan kasvoillesi.

Max Factor digiartikkeli kuvituskuva Priyanka, concealer ja primer

Muotoilun aika on nyt!

Max Factorin ikoninen 2000 Calorie -linja on ollut ammattimeikkitaiteilijoiden suosikki jo yli 30 vuoden ajan. Pro Stylist Mascara on uusin lisäys rakastettuun 2000 Calorie -perheeseen ja se lupaa nostaa ripset rohkeampiin korkeuksiin.

Hiusmuotoilusta inspiraationsa saanut Pro Stylist Mascara on kuin föönaus ja muotoilutuotteet hiuksillesi. Uusi kaareva ripsiä nostava harja tarttuu kaikkiin ripsiin ja peittää ne tasaisesti antaen niille samalla 25° tuuheuttavaa kohotusta. Ripsivärin ravitsevilla muotoiluvahoilla rikastettu kerrostettava koostumus taas varmistaa ripsillesi upean pitkäkestoisen tuuheuden.

Hiusmuotoiluteknologian inspiroima Strong Hold -koostumus sisältää muotoiluvahoja, jotka luovat pysyvää volyymiä ja kaarevuutta. Vegaaninen koostumus ei tahraa eikä paakkuunnu ja sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Luonnolliset, tuuheat kulmat rajaavat kasvot kauniisti ja antavat niille ryhtiä Uudella 2000 Calorie Brow Sculpt Volumising Brow Gel -kulmageelin avulla luot näyttävät ja tuuheamman näköiset kulmat hetkessä. Geelissä on vedenpitävä koostumus ja värilliset geelit sisältävät myös mikrokuituja, jotka luovat illuusion tuuheista volyymikulmista. Pienen harjan ansiosta geeliä on helppo levittää tarkasti ja muotoilla kulmat haluamaasi asentoon. Kirkkaalla geelillä saat laitettua kurittomat kulmat kuriin ilman pidentäviä ja tuuheuttavia kuituja.

Luottotuotteemme