Mikä seerumi sopii sinulle? 5 tehokasta vaihtoehtoa

Seerumi auttaa, kun iho kaipaa lisähoitoa. Valitse paras omiin tarpeisiisi.

1. Kosteuttava

Kevyt, hyytelömäinen MOSSA Juicy Jelly Hyaluronihappo­seerumi sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Öljytöntä koostumusta on terästetty ihoa vahvistavilla vadelma- ja puolukkauutteilla.

2. Kirkastava

Ihoa kirkastavilla tehoaineilla, kuten C-vitamiinilla ja niasiiniamidilla, ­varustettu Garnier SkinActive Vitamin C Glow Boost -seerumi lupaa heleyttää ihoa ja vähentää tummia läiskiä jo kuudessa päivässä.

3. Silottava

Retinolilla terästetty L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol -seerumi häivyttää iholta ikääntymisen merkkejä. Se kosteuttaa ja tekee ihosta ja heleämmän. Aloita tuotteen käyttö vähitellen, jottei voimakas tehoaine ärsytä ihoa.

4. Rauhoittava

Jos ihosi on ärtynyt, prebioottista leväuutetta sisältävä Erisan+ Prebioottinen seerumi voi rauhoittaa ihoa. Se tehoaineena on käytetty ­punoitusta ja tulehdusta vähentävää ratamouutetta.

5. Tasapainottava

Ongelmana ihon pigmenttimuutokset? NIVEA Cellular Luminous 630 Post-­Acne Marks -seerumi vähentää aknen jälkeisiä pigmenttiläiskiä ja tekee ihosta tasaisen. Se sisältää useiden tehoaineiden lisäksi salisyylihappoa.

Näin käytät seerumia

1. Valitse koostumus

Seerumeita on sekä vesi- että öljypohjaisia. Käytä kevyttä vesipohjaista päivisin ja täyteläisempää öljypohjaista öisin.

2. Yksin tai kerroksina

Käytä seerumia kuurina tai päivittäisenä tehohoitajana. Voit myös kerrostaa seerumia tai käyttää sitä rinnakkain toisen tehotipan kanssa. Esimerkiksi aamulla kirkastavaa ja illalla kosteuttavaa.

3. Hoitovoiteen alle

Painele seerumi puhtain sormin puhtaille kasvoille ja kaulalle. Anna imeytyä hetken ennen hoitovoidetta.