Nivea Cellular Luminous630® – uudet kasvoseerumit ihon eri tarpeisiin

Sarjaan lanseerattiin kaksi uutta kasvoseerumia hoitamaan ihon erilaisia tarpeita

Elokuussa 2023 sarjaan lanseerattiin kaksi uutta kasvoseerumia: Luminous630 Anti-Age & Dark-Spot Serum ja Luminous630 Post-Acne Marks Serum. Samalla myös sarjan nykyinen Luminous630 Anti Dark-Spot Advanced Treatment Serum uudistui ja on nyt entistäkin tehokkaampi. Sano hyvästit pigmenttiläiskille!

Luminous630 on NIVEAn tutkijoiden vuosikymmenen työn ja kymmenien tuhansien molekyylien testaamisen tulos. NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot -sarjan ihonhoitotuotteissa käytetty molekyyli vaalentaa todistetusti erittäin tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Ihon rakenne paranee ja siitä tulee tasaisempi ja kirkkaampi.

Nyt menestystarina saa jatkoa ja sarjaan lanseerattiin kaksi uutta kasvoseerumia hoitamaan ihon erilaisia tarpeita:

NIVEA Luminous630 seerumit fiiliskuva 2

NIVEA Cellular Luminous630 Anti-Age & Dark-Spot Serum -kasvoseerumi vähentää 10 vuoden aikana kertyneitä tummia pigmenttiläiskiä, samalla hoitaen ikääntynyttä ihoa tehokkaasti. Sen sisältämä kollageenitehoste täyttää ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ihoa. Hyaluronihappoa sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kauniin täyteläisen. 

NIVEA Cellular Luminous630 Post-Acne Marks Serum -kasvoseerumi taas on kehitetty erityisesti hoitamaan sekaihoa, helposti rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa. Se vähentää tehokkaasti aknearpien kohdalle muodostuvia tummia pigmenttiläiskiä, hillitsee ihon rasvoittumista ja kiiltoa, sekä tekee ihosta kauniin mattapintaisen. Miellyttävä, geelimäinen koostumus sisältää salisyylihappoa, vihreä tee -uutetta ja hyaluronihappoa. Seerumi tekee ihosta ihanan pehmeän ja raikkaan.  

Myös maailman nro. 1 anti-spot seerumi* NIVEA Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Advanced Treatment Serum -kasvoseerumin koostumus on uudistunut. Se sisältää nyt kaksinkertaisen määrän hyaluronihappoa ja lisää ihon täyteläisyyttä syväkosteuttaen ihoa. Seerumi vähentää kaikenlaisia pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä. Kevyt seerumi tekee ihosta ihanan raikkaan ja säteilevän.

Kaikki kolme sarjan kasvoseerumia antavat näkyviä tuloksia ja 2 viikossa. Tutustu ja löydä omasi!