Nivea Derma Skin Clear – kemiallisella kuorinnalla näkyvästi puhtaampi & kirkkaampi iho!

Uudista ihoasi ja kokeile kemiallista kuorintaa – NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator -yökuorintavoide tekee ihostasi puhtaamman ja kirkkaamman vain 7 päivässä.

NIVEA Derma Skin Clear Chemical Exfoliator -yökuorintavoide on hellävarainen vaihtoehto mekaaniselle ihon kuorinnalle, mekaaniset kuorintarakeet kun saattavat joskus ärsyttää ihoa. Kemiallinen kuorinta on myös erittäin tehokasta, se perustuu happoihin, eli ainesosien kemialliseen toimintaan iholla. Kuorinta tekee ihosta kauniin ja hyvinvoivan – ja mikä parasta, sen voi tehdä helposti myös kotona!

dermaskinfiilis 1

NIVEA Derma Skin Clear -tuotesarjaan kuuluu kemiallisen kuorinnan lisäksi kasvojen puhdistusgeeli, kasvovesi ja kuorintavoide – kaikki vegaanisia ja kliinisesti testattuja. Tuotteet on kehitetty erityisesti epäpuhtaalle iholle. Luo tuotteilla toimiva ihonhoitorutiini, jonka avulla saat ihostasi näkyvästi puhtaamman ja kirkkaamman. Käyttämällä tuotteita yhdessä ja säännöllisesti, saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Jos sinulla ei ole varsinaisesti epäpuhdas iho, voit silti käyttää tuotteita myös satunnaisiin epäpuhtauksiin, sekä kemiallista kuorintaa kirkastamaan sameaa ihoa. 

dermaskinfiilis 2

Kokeile myös:

NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish Wash Gel -kasvojenpuhdistusgeeli syväpuhdistaa ihon, poistaa iholta ylimääräistä öljyä ja puhdistaa ihohuokoset. Sisältää salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Sopii käytettäväksi aamuin illoin.

NIVEA Derma Skin Clear Toner -kasvovesi kosteuttaa ihoa ja palauttaa epäpuhtaan ihon tasapainon. Kasvoveden vaikuttavat aineet ovat salisyylihappo ja niasiiniamidi. Ei tuki ihohuokosia. Parantaa ihon kuntoa näkyvästi vain 7 päivässä. Sopii käytettäväksi aamuin illoin. 

NIVEA Derma Skin Clear Anti-Blemish Scrub -kasvojenkuorintavoide vähentää epäpuhtauksia ja mustapäitä. Se avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja parantaa ihon kuntoa ja rakennetta. Sisältää salisyylihappoa ja niasiiniamidia. Kuorintavoidetta voi käyttää noin 2-3 kertaa viikossa ihon kunnon mukaan.

Tutustu sarjan tuotteisiin: