Nivea Q10 täyttää 25 vuotta – löydä sopivat tuotteet ihollesi!

Nivea Q10 täyttää 25 vuotta – Löydä sopivat tuotteet ihollesi!

Beiersdorf lanseerasi ensimmäiset NIVEA Q10 -tuotteensa vuonna 1998, eli tuotesarja täyttää tänä vuonna jo 25 vuotta. Q10-koentsyymin tehoon perustuva klassikkotuotesarjan suosio jatkuu ja NIVEA Q10 -kasvojenhoitotuotteet ovatkin monen luottotuotteita. 

Beiersdorfin tutkijat olivat ensimmäisiä, jotka tutkivat Q10-koentsyymin vaikutuksia ja hyötyjä iholle. Tutkimuksen myötä he onnistuivat luomaan erittäin tehokkaan, ryppyjä vähentävän tuotesarjan. Q10 on koentsyymi, jota löytyy luonnollisesti kaikista ihmisen soluista. Se on elintärkeää energiantuotannolle, jolla toteutetaan ihon perustoimintoja, kuten uudistumista ja korjausprosesseja. Q10-koentsyymiä voikin sanoa ihon omaksi anti-age-ainesosaksi. Ihon ikääntyessä Q10:n tasot kuitenkin laskevat – NIVEAn Q10 -tuotteilla voit auttaa ihoa säilyttämään sen luonnollisen Q10-pitoisuuden. 

NIVEA Q10 -tuotteiden Q10-koentsyymillä on säännöllisesti ja pitkäaikaisesti käytettynä seuraavia vaikutuksia:

  • Ihon rypyt ja epätasaisuudet tasoittuvat ja vähenevät.
  • Ihon kyky sitoa kosteutta lisääntyy.
  •  Ihon ja solujen uusiutumisprosessit lisääntyvät.
  • Suojaa soluja torjumalla vapaita radikaaleja.
NiveaQ10 fiiliskuva 1

NIVEA Q10 Firming Day Cream SK 15 -päivävoide normaalille ja pintakuivalle iholle täyttää ihon omat ravinnevarastot Q10:llä sekä kreatiinilla. Ihosta tulee näkyvästi sileämpi ja rypyt vähenevät. UVA/UVB-suoja suojakertoimella 15 suojaa ihoasi auringon aiheuttamilta, ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vaikutuksilta. 

NIVEA Q10 Replenishing Night Cream -yövoide sopii kaikille ihotyypeille. Se tukee ihon uusiutumisprosessia Q10:n ja kreatiinin avulla. Samalla se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide vähentää ryppyjä luonnollisesti ja tehokkaasti sekä hidastaa uusien juonteiden syntyä. 

NiveaQ10 fiiliskuva 2

Kevään 2023 uutuus ja heti hitiksi noussut NIVEA Q10 Wrinkle Filler Serum -täsmäseerumi vähentää pieniä ryppyjä vain 5 minuutissa*! Tehokas, puhdasta Q10-koentsyymiä ja Bioxifill-peptidejä sisältävä koostumus tasoittaa ja täyttää pieniä ryppyjä ja juonteita välittömästi, sekä vähentää säännöllisesti käytettynä jopa syvempiä ryppyjä. Seerumi tekee ihosta välittömästi sileämmän, pehmeämmän ja kiinteämmän. Sano hyvästit rypyille!  

*Vähentää näkyvästi pieniä juonteita ja ryppyjä muodostamalla kosteuttavan kalvon ihon pinnalle. Iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä.

NiveaQ10 fiiliskuva 3

NIVEA Q10 Beauty Sleep Ultra Recovery Night Serum on tehokas yöseerumi, joka tekee ihosta virkeämmän ja kiinteämmän tehostamalla ihon uudistumista ja korjausprosessia kehon levätessä.

Seerumi sisältää Q10-yövoiteeseen verrattuna kaksi kertaa enemmän Q10-koentsyymiä sekä ihoa korjaavaa ja kosteuttavaa B5-provitamiinia. Seerumin ainutlaatuinen, NIVEA:n kehittämä ja patentoima Sweet Night -tuoksuyhdiste myös maadoittaa mielen ja valmistelee sen rentouttaville yöunille. Parhaan tuloksen saat käyttämällä seerumia yhdessä yövoiteen kanssa.

NIVEA Q10 Firming Eye Cream -silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan herkkää silmänympärysihoa. Se tasoittaa ja vähentää pieniä ryppyjä ja juonteita silmien ympärillä. Lisäksi hajusteeton voide vähentää silmäpusseja ja minimoi tummuutta silmänympäryksillä. 

Tuotesarjasta löydät myös NIVEA Q10 Extra Nourish -päivä- ja -yövoiteen erittäin kuivalle iholle, NIVEA Q10 Energy -päivä- ja yövoiteen väsyneelle ja samealle iholle, NIVEA Q10 Pore Minimising -päivävoiteen sekaiholle sekä hajusteettomat NIVEA Q10 Sensitive -päivä- ja yövoiteen.  

Tuotesarjasta löytyy tuotteita eri ihotyypeille ja ihon eri tarpeisiin. Tutustu tuotteisiin ja löydä omat suosikkisi: